Derbi dediğin böyle olur!

  • GİRİŞ30.11.2013 22:54
  • GÜNCELLEME22.12.2013 11:01

Oyun muhteşem, atmosfer muhteşem, mücadele muhteşem ama tek bir kişi vardı ki bu muhteşemliğe gölge düşüren... Hepinizin de tahmin ettiği gibi Meireles...

Meireles için söylenebilecek tek şey 'kaliteli amatör'. Evet kaliteli diyorum çünkü bugüne kadar oynadığı takımlar, başarıları ve tecrübesi bunu söyletiyor.

Fakat öyle maçlarda öyle amatörce takımını yalnız bırakıyor ki artık katlanılamayacak derecede. Fenerbahçe kulübü Meireles konusunda bir an önce adım atmalı ve Sarı lacivertli formanın bu kadar sorumsuzca kullanılamayacağı öğretilmeli!

FENERBAHÇE YENİ LUGANO'SUNU BULDU

Evet yeni Lugano dedim çünkü Bruno Alves hem faydalı savunması hem de hakemin gözünden uzakta tatlı sert müdahaleleri ve ağız dalaşmalarıyla tam da Lugano'yu hatırlattı.

Beşiktaş cephesine baktığımızda, saç baş yolduran bir Fernandes vardı ki Beşiktaş taraftarı daha ne kadar sabredebilir bilmiyorum. Bu muhteşem oyunun içinde, Fernandes de muhteşem bir şekilde konuştu. 90 dakika boyunca tek faydalı bir şey yapmayan Portekizli, bu başarısız oyununu itirazlar ederek örtmeye çalıştı.

Beşiktaş özellikle ilk yarı takdire şayan bir oyun sergiledi. Fenerbahçe'nin Kadıköy'deki hegamonyasını ciddi anlamda sarstı.

Fakat ikinci yarı özellikle 60'dan sonra takımda ciddi anlamda bir kondisyon sorunu baş gösterdi. Avrupa Kupası maçı olmayan, haftada bir maç yapan bir takımın bu halde olmasının tek sorumlusu Bilic'tir.

Bilic'in teknik ve taktik bilgisine diyeceğim yok ama takımın kondisyonerlerini nasıl bu kadar başı boş bırakır! Bırakmadıysa futbolcuların kondisyonlarının bu halde olduğunu nasıl gözden kaçırır!

Beşiktaş'ın bu halde olduğunu gören Fenerbahçe adeta toplu hücum yaptı. Son 10 dakika resmen Beşiktaş ceza sahasında oynandı. Fenerbahçe'nin 4'ü 5'i bulması an meselesiydi.

BOŞUNA TÜRKİYE'NİN EN İYİ HAKEMİ DEĞİL

Cüneyt Çakır adeta kusursuz bir maç yönetti. Verdiği birbirinden cesur kararlarla her iki takımın da taraftarlarını mutlu etmemiş olsa da, kırmızı kartlardan, verilmeyen gollere kadar hepsinde haklıydı. Lütfen renginizi bir kenara koyun ve öyle eleştirin.

Zira böyle hakemler zor geliyor kolay gidiyor değerini bilelim...

Candaş Aşık - Tümspor

candas.asik@haber7.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat