Senaryosu belli bir film gibiydi!

  • GİRİŞ16.12.2013 09:48
  • GÜNCELLEME22.12.2013 11:06

Söylenecek o kadar çok şey var ki, sanki Kasımpaşa - Beşiktaş maçı önceden senaryosu belli bir film gibiydi.

Donk'un yaptığı saçmalık, taraftarın futbolcuya saldırması, hakemin kararları ve bütün bunların sürekli Beşiktaş'ın başına geliyor olması...

Varan 1:

Bu tarihi maça şuradan başlamak istiyorum. Donk'a bu cesareti kim verdi? İspanya'da ya da İngiltere Premier Lig'de bunu yapabilir miydi?  Bu yaptığı büyük bir saygısızlık. Milyon dolarlar kazanıp, lüks içinde yaşıyorsanız, ekmek kazandığınız bu lige de saygınız olmalı, halı sahada arkadaşlarınızla top oynamıyorsunuz, işinizi yapıyorsunuz! Bu işin ciddiyetini, Kasımpaşa yönetimi Donk'a hatırlatmalı.

İKİNCİ SKANDAL

Varan 2:

Daha 2 ay önce, Beşiktaş-Galatasaray maçında bütün tribün sahaya indi. Yaşananlar tam bir trajediydi. Dünyanın gözünde itibarımız yerle bir oldu.

Sıradan, sahaya taraftar girme olayı değildi. Kasımpaşa tribününden çıkarak, direkt hedefe kilitlenmiş, protesto etmek için değil zarar vermek için yapılan bir hareketti.

Beşiktaş'ın en kritik zamanlarında bu olayların meydana gelmesi, acaba Siyah-Beyazlı ekibe bir komplo mu var? Sorusunu akıllara getiriyor.

NE OLDU? ALMEİDA DAHA MI YAVAŞ VURDU!

Varan 3:

Sahaya giren o kişi Fernandes'e öyle bir hınçla vurdu ki, Portekizli bir anda kendini yerde buldu. Bu duruma tepkisiz kalmayan Beşiktaşlı diğer futbolcularda doğal olarak sinirlendi. Almeida ve Motta yerdeki kişiye tekme savurdu.

Burada hakemin kırmızı kartı tartışılır ya da tartışılmaz o kısmı es geçiyorum ama Motta'ya direkt kırmızı verip de, Almeida'ya ikinci sarıdan kırmızı vermek hangi akla mantığa sığıyor. Ne oldu? Almeida daha mı yavaş vurdu!.. Saçmalık!

Dipnot: Bu olayın çok benzeri iki yıl önce Hollanda Kupası'nda oynanan Ajax-Alkmaar maçında yaşanmış, sahaya giren bir taraftar Alkmaar kalecisi Esteban Alvarado'ya yönelmişti. Kendisine doğru gelen taraftara tekme atan Alvarado kırmızı kartla oyun dışında kalmış, Alkmaarlı oyuncular ise bu kararı protesto ederek maça devam etmemişti. Durumu değerlendiren Hollanda Federasyonu, Esteban Alvarado'nun kırmızı kart cezasını kaldırma kararı almıştı.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNİN ALKIŞLANACAK YÖNÜ

Beşiktaş yönetiminin, gerek 3-3 biten Fenerbahçe maçından sonraki duruşu, gerek bu maçın sonrasındaki sağduyulu davranışı, her tartışmalı maçtan sonra savaş çığırtkanlığı yapan yöneticilere örnek olmalı.

Tabi Beşiktaşlı yöneticilerin fazla tevazu göstermesi Beşiktaş'a zarar verir mi vermez mi buna siz karar verin...

Candaş Aşık - Haber 7

candas.asik@haber7.com

Yorumlar1

  • oku yorum 10 yıl önce Şikayet Et
    Terim yapmıştır Terim. dimi kerim!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat