Galatasaray derbiyi kazandı ama Selçuk'u kaybetti!

  • GİRİŞ07.04.2014 09:33
  • GÜNCELLEME07.04.2014 09:36

İki takım oyuncuları da futbol oynamaktansa, kavga etmeyi tercih etti. Güzel futbol adına ne vardı diye dönüp baktığımızda, Sneijder'in golü dışında hiçbir şey gelmiyor akıllara. Evet Galatasaray son zamanlardaki kötü oyununa Fenerbahçe karşısında bir son verdi ve kazanmayı hak etti. Ama kaybettiği bazı değerler vardı...

TARAFTARIN 'METİN OKTAY' RUHU NEREDE?

Galatasaray taraftarı, futbolculara, 'Metin Oktay ruhu'nu gösterin, sahaya yansıtın diyor ama kendileri bundan çok uzak, Galatasaray taraftarı bu değil. Taraftarlık bu değil... Metin Oktay ruhu, herkesi provoke eden Melo'yu alkışlayıp, saygıyı sonuna kadar hak eden Selçuk İnan'ı ıslıklamak değildir. Takımını ve oyuncunu sadece iyi gününde destekleyeceksen, sen kaybetmeye mahkumsun...

SELÇUK'U SIRTINDAN 'PARÇALI'YI ÇIKARTACAK HALE GETİRDİLER

Bir futbolcu her zaman iyi oynayamaz, her zaman gol atamaz, inişler çıkışlar elbette yaşayacak. Selçuk da inişte olduğu bir dönemde, evet eleştirilecek bir futbol oynuyor. Son iki senede oynadığı güzel futboldan çok uzak ama Selçuk bu kadar yuhalanmayı, bu tepkileri hak etmiyor. Ayrıca unutmayalım dün akşam golün hazırlanışında Melo'yu çok güzel gördü. Bu dönemde Selçuk'un en çok ihtiyacı olduğu şey tribünlerin desteği iken, tribünler 'düşene bir de ben vururum' düşüncesiyle, Selçuk'u sırtından 'parçalı'yı çıkartacak hale getirdiler.

TAM BİR AMATÖR GİBİYDİ

Emre Belözoğlu dün, maçı kazanmaya, gol atmaya, güzel futbol oynamaya değil de, en erken nasıl kırmızı kartı görülür, onu göstermeye gelmiş gibiydi.

Tam bir amatör gibi davranan Emre'yi gözüne kestiren Melo, bunu fırsata çevirdi ve tabir-i caizse Emre'nin işini 40 dakikada bitirdi. İkinci sarı karttan oyun dışında kalan Emre'nin çıkışını da, tribünlerle hunharca gülerek kutladı.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN TEDAVİ OLMASI ŞART!

Daha önce, öfke kontrolü tedavisi gördüğünü ancak bir şeye yaramadığını söyleyen Emre'nin, bu tedavinin üstüne daha ciddi bir şekilde eğilmesi gerekiyor. Hatta sadece Emre değil Fenerbahçe Kulübü'de bu konuyla ciddi bir şekilde ilgilenmeli yoksa Emre futbol oynamaktan çok kenarda oturacak.

Candaş Aşık - Tumspor.com

candas.asik@haber7.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat