Kılıçdaroğlu ve dört kirli taktik
- GİRİŞ11.08.2010 06:25
- GÜNCELLEME11.08.2010 06:25
CHP Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, referandumda niye "hayır" diyeceğini anlatan bir metin yayınladı. Kemal Bey bu metinde, dört kirli taktiğin tümünü kullanmış:
1) Anayasa paketindeki önerilerin anlamını çarpıtıyor...
2) Tartışılan metinle hiçbir alakası olmayan itirazlar ortaya koyuyor...
3) Değişikliklerin yeterince ileri olmadığını, daha köklü değişiklikler gerektiğini söylüyor...
4) Referandumu, güven oylaması gibi sunuyor...
Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz
Yorumlar8
-
hakan aslan
15 yıl önce
Şikayet Et
siyaset iyice ayağa düştü. Kılıçdaroğlu ucız siyaset yapıyor. baykal daha çok okumuş insanları aldatmaya çalışırken Kılıç bey sıradan-gariban vatandaşı kandırmaya çalışıyor. başbakan buna memur demiş. ağzına sağlık. ben bi memur olarak biliyorum ki ülkedeki memurların çoğu emir alarak işgörmeye alışmış kapasitesiz tiplerdir ne yazık ki. Öyle memur popülizmi yapmaya falan kimse kalmasın. Hitlerin Almanyada yaşayan halka verilen bir isim olduğunu sanan öğretmenler gördüm. Işık maddedir diyen fen bilgisi öğretmenleri tanıdım.
Beğen
Cevapla
-
mert vidinli
15 yıl önce
Şikayet Et
bunu bir öğrensene. Gübre Fabrikaları Anonim Şirketi Gübretaş 2008&8217de İran&8217da özelleştirilen Razi isimli bir gübre fabrikasını 656 milyon dolara satın aldı. Ancak Gübretaş yüzde 47 hisseye sahip olurken, yüzde 23&821791&8217lik hisse ihaleden kısa bir süre önce kurulan bir firmaya, yüzde 11.95&8217lik hisse ise batık bir şirkete, üstelik hiçbir sermaye katkısı olmadan verildi. Hissenin toplam 16.68&8217lik bölümünün de bir İranlı şirket ve Razi çalışanları arasında paylaştırıldığı görüldü.
Beğen
Cevapla
-
ayhan celebi
15 yıl önce
Şikayet Et
dürüs lider kılıçoğlu. her dediğin yalan dolan. ama şunu kabullendin ki bu kadar çok itiraz ediyorsun. muhalefet lideri, emekli mıuhalefet lideri ve en sonunda rahmetli muhalefet lideri olarak kalaçaksınız. siz ÇHP genel başkanları. senin sonun pek iyi görünmüyor sav lara mavlara da çok güvenme. çamurada bulanma sayın kılıçoğlu
Beğen
Cevapla
-
Mehmet Bodur
15 yıl önce
Şikayet Et
AK PARTİ DÜŞMANLARI MİLİTARİST Mİ OLUYOR YOKSA MİLİTARİSTLER Mİ AK PARTİ. Düşmanı. Çünkü tanıdığım ve demokrat olmasını beklediğim bir çok kişi bir bakıyorum bilinçaltında militarist. Sayın Aközün dediği gibi (o askerler için diyor ben de sivil görünümlü askerler için diyorum) üç günde demokrat olacak değiller. Neyse ki sayıları fazla değil (%35)
Beğen
Cevapla
-
cem defne
15 yıl önce
Şikayet Et
aköz hep aynı.... seçmen kk dedi diye oy vermez, sen dedin diyede değiştirmez. aklımız var şükür.
Beğen
Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle