Açıklarsam sana ayıp olur Nihat Doğan!

  • GİRİŞ10.01.2012 12:05
  • GÜNCELLEME10.01.2012 12:05

Haber 7, Azer Bülbül’ün cenazesine sahip çıkarak, elinde mikrofon vatandaşları organize eden, namazda bile bu sorumluluğunu bırakmayıp tekbirden sonra önündekilere kıble çeki düzeni veren Nihat Doğan’ı  “Cenazede Nihat Doğan şov” başlığıyla haber yapmış.

Servis edilen videodan bakılırsa ortada hem bir sorumluluk alma hem de namaza karşı bir sorumsuzluk var. Şov kısmı ise haberi giren editör arkadaşımın yorumu! Nihat Doğan halı sahada topla harika işler yapsa ona da “şov yaptı” derdik sanırım.

Ama “şov” cenazede olunca Nihat Doğan, Twitter’da Kanal7, Haber 7 ve şahsıma açtı ağzını yumdu gözünü.

Saçma sapan şeyler yazıp, tutarsız suçlamalar yöneltti. Bir tek buranın aslında İsrail tarafından yönetildiğini söylemedi.

Kurum için söyledikleri, Kanal 7 ve Haber7’yi bağlar. Muhatap alıp cevap verirler mi bilmem?

O haberi de her türlü tartışırız. “Cenaze”, “namaz” ve “şov” kelimelerinin onda buluşturulmasını irdeleriz. Haklılığını ve haksızlığı da söylerim cesurca. Haber 7’yi bir tuttuğu sitelerden ayırt eden de bu özelliğidir zaten.

Ama benim Nihat Doğan’a söyleyeceklerim var...

Şahsımı hedef alan “Haber7 adlı sitedeki Ersin adlı Brütüs. Bundan sonra, Nihat Abi sana ihtiyacımız die beni değil Fazıl Say, Zeki Alasya v.s kişileri ararsın” sözlerinle alakalı. (Nihat Doğan’ın attığı twitin özgün halidir)

Lafı uzatmaya çok gerek yok. Senden bir şey “istedim” ya da “istemedim” demiyorum zaten. Brütüs yakıştırmana ise hiç girmiyorum, iyi güldüm çünkü. Bu arada şunu da belirteyim... Aslında ben İsrail'in Haber 7'deki "Truva atı"ydım ve bu yılki tek hedefimiz de sendin. İlk taşı da attım ama beni deşifre ettin. Fazıl Say ve Zeki Alasya ile gizli toplantılar yapıp attığın her adıma karşı planlar yapıp, değiştiriyorduk. Dikkat et kendine!

Bak Nihat Doğan! Yukarıdaki paragraf kadar ciddi değil sözlerin ama bana iftira attın. Sabaha kadar içinde çok ağrına gidecek ifadelerin olduğu yazılar döküldü zihnime. Sonra sildim, unuttum birçoğunu. Sineye çekmek değil bu. Her önüne tısladığın sivri dilinden falan da çekindiğim yok. Sinirle kalkarak, şahsıma iftira atıp, yalan söylemene rağmen seni önceliyorum yine de.

Bak Nihat Doğan! Senden tek şey bekliyorum sadece. Lütfen şu soruya cevap ver; Haber 7 Editörü Ersin Çelik olarak, seni niye aradım, senden kimler için neler istedim, daha sonra sen beni arayıp ne teklif ettin, ardından neler yaptın, sonucunda da neler oldu ve sen bu ülkenin gündemine yeniden tekrar nasıl oturdun?

Bak Nihat Doğan! Seni milletin büyük bir kısmının gönlüne oturtan ziyaretindeki Somalili çocukların hatırına, ben susayım sen doğruları söyle. Neden aradığımı ben açıklarsam sana ayıp olur çünkü!

Bak Nihat Doğan! O konuşmalarımızı hatırlamakta sıkıntı çekersen, moda mod olmasa da su katılmamış haliyle ulaştırırım. Bana direk cevap yazma, Twitter’daki 200 bin takipçin okusun yeter. Eğer, geçtiğimiz Ramazan ayının ikinci günü aradığımda bahsettiğim meseleye duyarlılık gösterip, ardından kocaman bir taşın altına kolunu, kişiliğini, özverisini sokan Nihat Doğan isen hâlâ, zaten gerçekleri söylersin.

Ersin Çelik / Haber 7
ersin.celik@haber7.com

https://twitter.com/ersinceliq

Yorumlar4

  • darbeleredurde 12 yıl önce Şikayet Et
    . n.doğan gibi birinin saçmalıklarına cvp yazdığı için.kardeşim millet senide tanıyor onuda,lütfen klavyelerimizle birlikte enerjimizi lüzumsuz alanlarda kullanmaktan şiddetle uzak durunuz.başarılarınızın devamını diliyor,gözlerinden öpüyorum.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nasuh BİLEN 12 yıl önce Şikayet Et
    Açtı ağzını yumdu gözünü,deyince. Bu sözü söylettirene karşılık sözler boşunadır.Halkın dili haklının dili.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • mesut çakıroğlu 12 yıl önce Şikayet Et
    tavşanın aklına karpuz kabuğu düşürdünüz. ya konuyu açtın sonunu getir herkes öğrensin yada aba altından sopa göstermeyin .Ha nihat doğn'ın ne halt ettiği umrumda da değildir yapılan eyleme binaen söyledim
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • bilal redkit 12 yıl önce Şikayet Et
    :). komiksiniz. en az Nihat Dogan kadar. nihat dogan'dir ne yapsa yeridir, ama sizin durumunuz trajik. sizene kardesimmmm! ne farki var birinin yatak odasinin dinleyip burada haber yapmaktan! sananneee! adamin karni acikir secdede ve simitinden bi isirik aliverir!!!sananeeeee! Allah'tan bi adim otesini kendin icin mi isteyeceksin Nihat doganin serbestligini ornek gosterip...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat