İpler artık yalnızca Galatasaray'ın elinde değil
- GİRİŞ13.04.2026 09:04
- GÜNCELLEME23.04.2026 11:18
Galatasaray, Kocaelispor karşısında yalnızca 2 puan kaybetmedi. Özgüven anlamında da sarsıcı bir maç oldu. Ligde artık şampiyonluk yarışı belli ki son haftaya kadar soluk soluğa geçecek. İpler de artık yalnızca Galatasaray'ın elinde değil. Böylesine kritik bir maçta oyuncuların daha fazla mücadele etmesi gerekirdi.
'OSIMHEN'İN OLMADIĞI TÜM SENARYOLAR KABUS'
Osimhen'in olmadığı senaryoların tümü sarı kırmızılılar için kabus anlamına geliyor. Icardi'nin formsuzluğuna Barış'ın fedakarlık yaparak oynaması eklenince ciddi bir hücum sorunu ortaya çıktı. Üstelik, gol atmasına rağmen Sane de kendi formundan uzak. Merkezde bir süredir denenen İlkay hamlesi de Okan Buruk için çözüm olamıyor. Okan hoca, çareyi kadro içinde bulmaya çalışsa da, takım içinde formsuz oyuncu sayısı arttı. Yunus, Torreira, hatta Lemina'da da fiziksel sıkıntılar öne çıkıyor. Arka arkaya zorlu maçlara çıkan takım, mental açıdan yıpranmış bir görüntü ortaya koyuyor. 7 puanlık farkın bir anda kapanması, gelecekte neler olabileceğine de ışık tutuyor ama nedense Galatasaray bu ışığı göremiyor.

'GALATASARAY'IN HAVASINI DEĞİŞTİRECEKTİR'
Osimhen'in en hızlı biçimde sahalara dönmesi, Galatasaray'ın havasını değiştirecektir. Ankara'da belki de Gençlerbirliği maçında Nijeryalı yıldız dönerse, işte o zaman şampiyonluk yarışı daha farklı olur. Aksi halde, tehlikeli bir süreç gün gibi ortada.
Burada sayın Başkan Dursun Özbek'in duruma müdahale edip Galatasaray genlerinde olan kazanma alışkanlığını oyunculara hatırlatması gerekiyor. Önlemler alınırsa buradan da mutlu sona ulaşılır.
Yorumlar11
-
Orhan Levent
1 ay önce
Şikayet Et
Sahadışı işlerle hakemlerle ittirmelerle 40 yılda 20 şampiyonluk.Osimhen rakibinin boğazını sıkar kırmızı görmez son derbide atılmadı sahada kaldı Barış atılmalıydı bunlar yeni değil Melolar ve daha eskileri...Torreira tirbüne çıkıyor gol kutluyor kart yok Guendouzi tellere gidiyor sarı. Derbi öncesi ceza sınırına bakın kaç GS'li kart sınırında komedi düzen ve Mayıslar hep bunların!!!
Beğen
Cevapla
Toplam 2 beğeni
-
Ali
3 hafta önce
Şikayet Et
Fenerbahçe, iç sahada en son Kasım 2023 tarihinde kırmızı kart gördü. skriniar , ismail, ostarvolde başka takımlarda olsaydı sayısız kırmızı kart görürdü.
Beğen
-
Ali
3 hafta önce
Şikayet Et
Türkiyede her sene hakem sayesinde açık ara en fazla puan toplayan fenerdir. en son sahasında kırmızı kart gören oyuncu var mı? yok.
Beğen
-
POZİTİF AURA
1 ay önce
Şikayet Et
Bi susun ya ! Bari kabahatinizle oturun yerinize! FB nin gol atamadığı tüm maçlar en az 10 dakika uzatılırken, olmadı ceza sahası dışından penaltı verilerek maçı aalmalarını da dünya alem görüyor! Örnek BJK maçı çok yakın zamanda oldu!!!
Beğen
-
Trivela!..
1 ay önce
Şikayet Et
Osimhen olmazsa Cimbom 3 üncülüğü bile zor alır. Osimhen 3 kişilik oynuyordu da ondan. Adam gol atıyor, defansa gelip golü önlüyor orta sahada pres yapıp top kapıyor. Biraz daha zorlasa kendi ortalayıp kendi gol atacak :)). Şu adamın çeyreği kadar oynasa diğer Galatasaraylılar her maçı rahat alırlar. Ama işleri bayağı zor. Osimhen gelince şans en az yüzde 50 artar.
Beğen
Cevapla
-
Vatandaş
1 ay önce
Şikayet Et
Kalan maçlara bakıldığın da bu Galatasaray, Fenerbahçe'ye en az 10 puan fark atarak şampiyon olur.
Beğen
Cevapla
Toplam 1 beğeni
-
ahmet uygur
1 ay önce
Şikayet Et
inşaaallah
Beğen
-
Şehir
1 ay önce
Şikayet Et
Yahu bu adam teknik direktör falan değil neymiş Avrupa'dan teklif varmış bırakın gitsin üç gün sonra geri gelir
Beğen
Cevapla
Toplam 4 beğeni
-
Fbb iller
1 ay önce
Şikayet Et
Galatasaray yenilmez değildir.
Beğen
Cevapla
Toplam 2 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle