'Demokratik terör' olmaz

  • GİRİŞ18.05.2011 07:05
  • GÜNCELLEME18.05.2011 07:05

Türkiye seçimlere yine terör baskısı altında gidiyor. Özellikle Güneydoğu için bu böyle...

PKK’dan ve siyasi temsilcilerinden gelen tehdit, terörü Türkiye’nin her yerine yayabilecekleri yolunda. Kastamonu’da yapılan saldırı gibi diğer bazı batı illeri için de tehditler yansıyor.

PKK ve aynı çizgideki BDP sözcülerinin tehdit söylemi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadar ulaştı. Erdoğan’a, “Elini Kürt halkından çek sonra o ele bir şeyler olur” tehdidi savruldu.

Keza Türkiye’yi Mısır’a, Suriye’ye çevirmekten söz edenler de oldu. Nihayet İmralı’dan gelen tehdit, 15 Haziran’a kadar talepleri karşılanmazsa, Türkiye’nin savaş alanına çevrileceği şeklindeydi.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

(Fikret Bila - Milliyet)

Yorumlar1

  • vatandaş 14 yıl önce Şikayet Et
    başlık dikkatimi çekti. ama bu sayın yazar sanırım Türkiyede yaşadığını unutuyor. Yahu "arkadaş" burası bizim memleket burda herşey olabilir.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat