Erdoğan neden hep kazanıyor?

  • GİRİŞ26.06.2018 09:29
  • GÜNCELLEME26.06.2018 09:29

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir kere daha kazandı. Bu zaferi, tek başına ne siyaset kuramları, ne sosyoloji bilimi açıklayabilir. Sözü uzatmadan söyleyelim; Erdoğan başarısının sırrı, yola çıktığı ilk günden beri davasına olan sarsılmaz inancı, bu yoldaki samimiyeti ve bu vasıfların yeşerttiği insanlığı. Bunun en somut örneğini seçim sonuçlarının açıklandığı gece gördük. Kazandığı büyük zafer belli olmuş, ülkenin her yerinden kutlama sesleri yükseliyor, dünya liderlerinden tebrik telefonları yağıyordu. Hasımları çaresiz bir teslimiyette, dostları şükür secdesindeydi.

Erdoğan’ın aile bireyleri ve yakın çalışma arkadaşları, Cumhurbaşkanlığı’nın İstanbul yerleşkesinde buluşmuştu. İlk basın toplantısının ardından Erdoğan, Huber Köşkü’nün önünde büyük bir sevinçle bekleyen vatandaşları selamlamak üzere dışarı çıktı. Tam o sırada küçük bir çocuk talihsiz bir kaza yaşadı.

O andan itibaren, Cumhurbaşkanı için öncelikli konu, 6 yaşındaki küçük çocuğun acısına ortak olmak oldu. Dünyanın gözlerini çevirip siyasi bir zafer konuşması beklediği o ilk anda, önce milletine teşekkür etti, sonra saatlerdir bekleyen kalabalıktan nezaketle müsaade istedi. Tıbbi ekiplerin ilk müdahaleyi yaptığı çocuğun kaldırıldığı hastanenin yolunu tuttu.

Ankara’ya gitmek üzere işin takibini bir başkasına havale etmek yerine, sürece bizzat nezaret eden o yüksek insani duruş, 16 yıldır hep kazanan olmasını ‘siyasi hırslar’ına bağlayanları utandıracak ölçüde samimi ve gerçekçiydi. Bir siyasi lider için en önemli gece, bir çocuğun şifa umuduna, doktorlardan gelecek habere göre şekillendi. Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi başta olmak üzere tüm aile bireylerinin desteği, gecenin karanlığını aydınlatan bir umut ışığı oldu acılı aileye. O gece, tüm Türkiye’de, yaralı yavruya şifa duaları, şükür secdelerine karıştı.

Birileri, Erdoğan neden hep kazanıyor sorusunun cevabını, hayatın bu sahici kesitinde bulabilirler. Ona kazandıran, her şeyden önce insanlığı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şahsında bu davaya inanan herkesin zaferi kutlu olsun. Milletimizin feraseti, böylesi bir liderlik azmiyle buluşunca, Türkiye’nin önünde yepyeni bir sayfa açıldı. Ülkemize, milletimize, bölgemize ve tüm mazlumlara hayırlı olsun.

Türkiye dönülmez bir yola girdi. Bu yolun sonunda, potansiyelini değerlendirmiş, iç huzurunu sağlamış, bölgesinde güçlü bir ülke umudu var. Yeni sistem, hedeflendiği gibi işlerse, bundan tüm millet kazançlı çıkar.

Her büyük zafer yeni sorumluluklar getirir. Türkiye için hiç denenmemiş bir sistemin kuruluş süreci, bu sorumluluğun yükünü daha da artırıyor. Allah milletçe bu fırsatı değerlendirmeyi nasip etsin, seçim sonuçları tüm Türkiye’ye hayırlı olsun!

Yorumlar1

  • şahin avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen benim düşündüğümü hatta bir yerde yazdığım yorumu yazmışsınız, o gece huber köşkünde bekleyenlerden biride bendim ve orada bizzat hem kendim aynısını düşündüm hemde kalabalıktan uzun bekleme için helallik isteyip hastaneye gideceğini söyleyen Reis gelen destek ve duaları gördüm.Hem böyle bir sonuç için hemde böyle bir liderimiz olduğu için Rabbime şükrettim.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat