:) Beni gülümsetiyorsunuz!

  • GİRİŞ10.06.2013 08:59
  • GÜNCELLEME10.06.2013 20:35

Valla tamamen denk düştü bir önceki yazıma koymuş olduğum başlık!

Ve altına gelen yorumlardan biri: "Öyle mümin yiğit bir erkekle nikâhlanın ki nefsiniz fıtratınıza galip gelsin" buna aklı olan bir kız ne der? Tabii ki "âmin" der. 

Beni bir siz anladınız onu da yanlış anladınız. Yaptığınız yorumların çoğu konuyla alakalı yorumlar değildi daha çok benimle alakalıydı ama canınız sağolsun! Beni güldürdünüz, gülümsettiniz.

Behiye teyze; birkaç gündür sosyal medyada dolaşan bir video. Beni şu gergin günlerde bir hayli güldürdü. Hakikaten, Türkiye'nin son zamanlardaki sosyo-psikolojik bir özetini yaptı. Sizlerle paylaşmak istedim. Biraz gülümseyelim.

Hacer Aydın - Haber 7
aceraydin@hotmail.com

https://twitter.com/hacer_aydn

Yorumlar15

  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    peşin parayı gördün nasıl gülüyorsun . demiş hoca nasreddin..:))
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • turgut1 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın nasuh bilen öncelikle teşekkürler kuranda fıtrat. "bundan sonra,vechini hanif dine ikame et,allahın fıtratı ki allah insanları o fıtrat üzere yarattı.allahın yaratmasında değişme olmaz.kayyum olan din budur velakin insanların çoğu bilmez" rum30..."her doğan islam fıtratı ile doğar" (hadis)..bütün insanlar hanif dinin esaslarını yaşayabilecek bir yaratışta (fıtratta) yaratılmıştır..hanif din islamdır..fıtrat rabbani yönelişi,nefis ise şeytani yönelişi gösterir..nefsin 7 basamağı ise,nefsi kötülüklerden arındırmanın,eğitmenin ve onu razı olunan hale mezun etmenin basamaklarıdır..nefis terbiye ister,fıtrat ise terbiye üzeridir...
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın turgut1"nefse göre değil fıtratın istikametine yönelme"yorumunuzda okudum. Sağolun,çok yaşayın.Bu yönelişin en sağlıklısı islam oluyor değil mi?Sayın turgut1 ipin ucunu yakaladınız ki çekince herşeyi getiriyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ahmet demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Yazıya bak.... Yazıya bak (yazı olsa içim gam yemeyecek) çay demle. Doldur doldur iç. Facebook'da bir arkadaşının durumuna yorum yapmış sanki. Adı da köşe yazısı olmuş...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Ben kendim 10 yıl önce Şikayet Et
    Bahsedilen yorum bana aittir. Yazarın heva ve hevesine yani nefsine göre çalışan zihni, kendisinin bu halinin müsebbibidir. İşte o yorumun aslı:. Feminist müslümanlar kadınları değil, yoldan çıkmış nefislerini savunuyor. Sizin gibileri İslami hanım adabını anlatan Sema Maraşlı'ya nefretle saldırırken ibretle izledik. Erkekler size tahakküm etmesin diye etekli birer erkekten farkınız kalmadı. Mutlu olamazsınız çünkü tıpkı ateistler gibi kendi fıtratınızla savaşmak için hergün çabalıyor ve inat tazeliyorsunuz. Dilerim, öyle bir mümin yiğitle nikahlanın ki, fıtratınız nefsinize galip gelsin. İslamın övdüğü hanımlığı hor görüp fettanlıkta, dik başlılıkta şeref arayarak fıtratınızdaki zariflik, anaçlık ve cananlığı değersiz, kodumu oturtan, nobran ve erkeksi sıfatlara özentinizi ise değerli atfediyorsunuz. Bu sebeple feministler aslen kadınlığı aşağılamada bir zirvedir. Sizin gibi eşlere müstehak olanlara, iki erkeğin bir çatıda ortaklığı gibi bir evlilik olur.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat