Küfre maruz kaldıysanız suç duyurusunda bulunun

  • GİRİŞ22.06.2013 10:36
  • GÜNCELLEME22.06.2013 10:36

Recep Tayip Erdoğan'ın da adı geçen bana karşı işlenmiş aşağılık bir küfür ve küfürbazın cezasız kalmasına bilinçli biri olarak izin veremezdim. Bu küstahlar hiç utanmadan rahatlıkla sizlere küfretme hakkını kendinde görebiliyorlar.

Apor topar internette hiç araştırma yapmadan adliyeye gittim fakat dilekçe yazıp dilekçenizi savcıya vermeniz gerekmiş. Dilekçe için önceden kendiniz bilgisayar ortamında hazırlayıp çıktısını almanız en idealidir. Zira adliye sarayının karşısında dilekçe yazdıracak yerlere gitmek zorunda kalırsınız. Bende de öyle oldu. Fakat ablamla girdiğimiz yerde dilekçe yazan şahıs adliyeden kovulmuş bir kâtipti. Üç kat keçi sakallı, Anadolu rock tipli, bol kolyeli bir tipti. Girdiğimize pişman olduk ama iş işten geçmişti. Karşımıza bir gezici çıkmıştı.

Gördüğüm kadarıyla her Gezicinin bir kuyruk acısı var. Devlet kademelerinde iş alamayan veyahut atılmış olanların sanırım...

Sanki bizler hayatın hiç bir zorluğuyla karşılaşmamış gibi üzerimize saçma sapan düşüncelerini saçmak istedi.  Adam ‘Vandal' olduğunu, devlete inanmadığını ifade etti.

Bunun içinde bize hayvanlar âlemini örnek gösterdi.

Düşün düşün sen! Sonra, yaşam biçimi olarak insanlara hayvanlar âlemini örnek göster; ‘pöh' diyor insan!

Hayvanların devleti yok ya hani…

Madem devletsizliğe ve başıboşluğa bu kadar inanç duyuyorsun, insanları ezmeyen tek sistemin hayvanca yaşamak olduğuna inanıyorsun! Git memleketinin dağlarına, ot yiyerek yaşa. Kuşlarla şakı.

O ağacın altı senin bu çınarın altı senin özgürce devletsiz yaşa.

Ne yirmi milyon İstanbul'a gelip devlet olmasın diye her yeri yakıp yıkıp saçıp savuruyorsun!

Ne İstanbul'a gelip Kâtip Çelebi oluyorsun?

Bir de çenesine vurmuş, durmuyor! Azıcık bizim inancımızdan, azıcık sol literatürden, azıcık ozanlardan bizi yargılayıp durdu. Ama adım gibi eminim ki o Vandal, adliye sarayında Kâtip Çelebi olarak kalsaydı “Platon'un Devlet”inden bize kusursuz örnekler sunardı.

On beş günde gezide nasıl da otoriter bir sistem kurduklarını gördük. Geziye özgür giren geziden özgürce çıkamıyordu. Yani, hemen devlet gibi bir yapılanmaya gittiler. Üstelik çıkmak isteyenleri fişleyecek ve intiharlarına sebep olabilecek kadar faşisttiler.

Dilekçeyi şöyle hazırlıyorsunuz.

X Nöbetçi Başsavcılığı

Şikâyetçi: Adı soyadı: TC. kimlik no: Adres

Telefon

Davalı

Suç

Talep

Açıklama

Şikâyetçi:

İmza

Kısa bir süre Ramazan ayına kadar yazılarıma ara veriyorum değerli okurlarım. İnşallah Ramazanda, ayetlerle tefekkür ederek yazılarıma geri döneceğim.

 

Hacer Aydın - Haber 7
aceraydin@hotmail.com

https://twitter.com/hacer_aydn

 

Yorumlar7

  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Bayan yazar"çirkin bir küfre maruz kalan biri"olduğunu yazmış.Yorumla;babanızın çiftliği de gidecek. En şiddetli eleştiri yorumlar yayınlanıyor.Zaten size kalsa kendi düşünceniz dışındakilere yaşama hakkı tanımazsınız fakat öbür dünyada da keşke toprak olsaydık diyeceksiniz.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Doğrucu Davut 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazı mı şimdi?. Lütfen gerçekten köşe yazısının hakkını verecek kişiler yazı yazsın. Hanımefendi lütfen işi ehil olana bırakın.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ahmet demir 10 yıl önce Şikayet Et
    Bacım bence sen geri dönme!. Kal sakın yazma. Vallahi işgal ettiğin köşenin hakkını veremiyorsun. Biraz daha mantıklı ve anlaşılır yazanlar gelsin...
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • suna 10 yıl önce Şikayet Et
    Davranışların etiketlenmesi ayrı,. küfür etmek ayrı . O sıraladığınız kelimeler bir davranış stilini vurgulamak için söylenmiştir. Bir cimri davranan insana sen cimrisin demek küfür kategorisine girmez. Ancak onaylanmayan bir davranışı biraz da kızgınlık belirtmek için kullanılmıştır. Alınır alınmaz, rahatsız oluyorsa öyle davranmasın . Öyle davranmaya devam ediyorsa o sözün kendisine de söylenmesine hazırlıklı olsun boşuna şaşırmasın. Yobaz,serseri, kibirli, piyon kelimeleri tamamen davranışı hedef alır. HA o davranış o kişide bulunmaz ise , takdir edersiniz ki o da iftiraya girer. O zaman da gerekli hukuki işlemlere başvurulabilinir. Tercih sizin.. Çapulculuk yapanlara çapulcu denilmesi niye rahatsız ediyor ki birilerini? O zaman yapmasalardı , değil mi?
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • ali eren 10 yıl önce Şikayet Et
    cm bbrn. anarşist soytarılarla,duran adamlarınızla,bikinili kadınlarınızla bu ülkede müslümanları korkutacağınızı,sindireceğinizi zannediyorsan avucunu yalarsın.bunlar sizin son çırpınışlarınız. ama nafile, ehli küfür için hem bu dünyada hemde cehennemde azap çok yakın!
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat