260 PKK’lı kaldı, tehlikenin farkında mısınız?

  • GİRİŞ24.05.2021 11:29
  • GÜNCELLEME24.05.2021 11:41

Alooooo!

Alooooo!

Sevgili utanmazlar, kıymetli müptezeller, çok muhterem dıştan patlamalı ve arkadan kumandalı haçlı uşakları! Bize her seferinde “Hükümet yandaşı” diyenler acaba PKK yandaşı mı? Olaylara PKK’nın baktığı yerden bakıp kendilerine Amerika’nın taktığı süslü takılarla mest olan güruh terörün bitişine üzülüyor olsa gerek! Bu sebeple onların siyasi uzantılarıyla da artık geri dönülmez biçimde “bütün” oldular.

“Terörü bitiren bir hükümeti” desteklemek vatanını seven herkesin boynunun borcudur! 

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 783 bin kilometrekare vatan toprakları içinde sadece ve sadece “260 adet PKK’lı terörist” kaldı! Tarihimizde ilk defa sadece PKK değil, içimize saldıkları “tüm örgütler” en zayıf dönemlerini yaşıyorlar; bazıları yok oldu!

PKK ile artık Türkiye içinde değil, sınır ötesinde mücadele ediliyor. PKK içeride bomba patlatamazken ABD’nin illegal generalleri konumundaki elebaşları “bizzat inlerinde” patlatılıyor!

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

Türkiye destekli Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti’yle savaşan Fransa, Rusya, İsrail, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan topyekûn “sahada ve masada” kaybediyor. Kazanan Türkiye ve Libya oluyor. Mücadele sonunda Birleşmiş Milletler tarafından “Türkiye-Libya deniz yolu ve münhasır ekonomik bölgesi” kabul edilmek zorunda kalıyor. Türkiye’nin tarihinde ilk defa sınırları belirlenmiş çok net bir uluslararası deniz yolu var.

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

Türkiye destekli kahraman Azerbaycan Ordusu işgal edilmiş topraklarını azad ediyor. Binlerce Ermenistan askeri etkisiz hale getiriliyor. Türkiye tarihinde ilk kez “Türkiye ve Türk Dünyası arasındaki karayolu” meselesi gündeme geliyor.

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, “Türkiye bizim stratejik müttefikimiz” diyor. Yahu bunun öneminin farkında mısınız? “Rusya, Kafkaslar ve Balkanlar denkleminde” çok önemli bir noktada “stratejik yerleşik” hale geliyoruz.

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

İtalya, Yunanistan ve Fransa koştura koştura Libya Başbakanı Abdülhamid Dibeybe’nin yanına gidiyor. Hepsi de Libya’nın verdiği cevapla geldikleri gibi gidiyorlar. Dibeybe onlara; “Türkiye ile anlaşmamıza sadığız” diyor.

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

Amerika’nın mankurt beslemeleri olan ve 40 yıldır yemlediği FETÖ terör örgütü çatır çatır çatırdamaya devam ediyor!

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias’a anında haddini bildiren, İsveç Dışişleri Bakanı Ann Linde’a “Türkiye’yi uyarma yetkisini kimden aldınız da bizi uyarmaya kalkıyorsunuz?” diyen Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sırf Filistin’in hakkını savunmak için dünya turuna çıkıyor. Mazlum halklar için binlerce kilometre yol ve yüzlerce görüşme yaparak dünya kamuoyunun dikkatini çekiyor.

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

Eğer Türkiye olmasaydı şimdi tüm bölgemizde DAEŞ terör örgütü “sözde hilafet” ilanıyla beraber Müslümanlara kan kusturacaktı. Müslümanların tüm argümanlarını kullanıp yine Müslümanları katledeceklerdi. “Hilafet” Müslümanların birliğidir ve şeffaf bir süreçtir. Bu apayrı bir yazı konusu! Sonuçta DAEŞ örgütünü Avrupa veya ABD değil Türkiye çökertti.

Hal böyleyken birileri “Hükümetin dış politikası başarısız” diyor!

“PKK’nın bitmesi” tarihimizin en önemli mevzusu, ancak bu konu açılınca “Canım yine mi PKK?” diyen sözde milliyetçi geçinen güruh var! Acayip bir güruh! İçimizdeki bu güruhun tüm koordinatları PKK ve FETÖ’nün hücre tipi yapılanmasını çizenler tarafından çizildi!

Hepsine dikkat edin!

Mesele hükümet veya Ak Parti meselesi değildir. Türkiye’nin yükselişi sadece Ak Parti’ye değil 84 milyonun hepsine “parti ve ideoloji ayrımı olmaksızın” fayda sağlıyor.

Tüm bunları yapan ve PKK’nın inlerini çökerten lider Recep Tayyip Erdoğan’dır!

Türkiye halkının teveccühüyle, milletten aldığı yetkiyle bu işleri ve daha fazlasını yapmıştır. Daha önce “milletten aldıkları yetkiyle” PKK’yı palazlandıranları, FETÖ’ye alan açanları, bankaları hortumlayanları, kadınların eğitim ve seçilme hakkını gasp edenleri, milleti hastane köşelerinde senet sepetle tehdit edenleri gördük.

Milletten yetki almak tek başına yeterli değil!

Cesur olacaksınız, imanlı olacaksınız, içiniz Kur’an ve peygamber sevgisiyle dolu olacak, yerli ve milli olacaksınız! Tüm bunlar birleşince adına “Büyük Türkiye İdeali” diyoruz. Tüm bunlar birleşince ülkemiz küresel güç haline geliyor. Türkiye bir gün çok daha büyük bir güç olacak ve Allah nasip ederse gözlerimiz o günü görecek! 

Yeni Akit

Yorumlar3

  • Bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin inşallah. Kaleminize yüreğinize saglik.gözü olup gormeyenler kulagi olup duymayanlar kalbi olup idrar edemeyenlere Rabbim akil fikir versin inşallah.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Mahdo 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin amin inşallah
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • yusuf s. 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat