Bugün “fon” alana, yarın “don” alırlar!

.

  • GİRİŞ26.07.2021 08:26
  • GÜNCELLEME26.07.2021 08:26

Yaşadığı ülkeyi dolar karşılığı satmaya yeltenen demokrat görünümlü fonlu çakalların maskesi düşünce ağızlarından akan salya çok net görülüyor! 

500 bin dolar alanlarla 1 dolar alanlar arasında hiçbir fark yok; ağızlarını açınca hepsi havlıyor! Rakamlar değişse de karakter bozukluğu aynı kalıyor! Tamamı dıştan patlamalı ve içten fırlatmalı alçaklar! Ülkesinin adamı olmak yerine başka devletlerin köpeği olmayı tercih ediyorlar.

Onların hepsi, “Bu düzen böyle gitmez” diyen Türkiye’nin tarihi misyonuna tekrar güçlenerek dönmesine düşmanlar!

Türkçe’de “don” kelimesi “uzun elbise” anlamında kullanılırdı. “Elbise” deyince aklıma “Rahmetli Hasan Karakaya”nın şu sözleri geliyor: “Eğer dinin yasakladığı şeylerden uzak durmazsan bir gün gelir sana uygun bir elbise dikerler ve üzerine geçirirler! Eğer hakkındaki iddialar birer yalan ve iftira ise bilesin ki o elbise asla üzerine oturmaz. Ama yalan ve iftiralara uygun bir bedenin varsa hiç kuşku yok ki diktikleri elbise üzerine oturur”.

Rahmetli Karakaya ağabeyin bu sözlerini hiç unutmam…

Şimdi “gâvurdan fonlanan” birilerinin düştüğü halleri görüyorsunuz. Üzerlerine dikilen her elbiseyi giyiyor, her kılığa giriyorlar. Bugün fon alana yarın elbise alırlar ve istedikleri gibi giydirirler. Nitekim öyle de oldu! Nihayetinde giydikleri elbise “Türkiye düşmanlığı” olmuştur!

1 dolarlık FETÖ üyelerine nasıl “don biçtiklerini” gördük. “Katalog evlilikleri” bunlardan sadece biriydi! Aynı yastığa baş koyacağı erkeği ve kadını bile “katalogdan” seçtiren kirli bir yapı!

Şimdi çok daha kirli ve işbirlikçileriyle topyekûn geliyorlar; hedefleri ülkemizi tüm alanlarda durdurmak ve geriye çekmek! Çünkü Türkiye dirildikçe dünyanın karanlığı dağılıyor.

Afrika kıtası sonsuza dek sömürülmek için mi yaratıldı? Filistin’de masumlar İsrail askerleri tarafından vurulduktan sonra yanlarına ambulans bile yaklaştırılmayıp ölümlerini izleme seansları nereye kadar sürecek? Mesela 2030, 2040, 2100 yılında da böyle mi olacak? Kendi coğrafyamızı göz göre göre peşkeş çekenlere 2500 yılına kadar müsaade mi edeceğiz? Ülkemizde yine darbe ihtimalleriyle yaşamaya devam mı edeceğiz?

Yeter!

Ben iki lider bildim ve ikisi de “Bu düzen böyle gitmez” diyerek dünyaya kafa tuttu! Biri rahmetli Necmettin Erbakan, diğeri Başkan Erdoğan! Devran Türkiye’den yana dönmek zorundadır, çünkü cihanı dönüştürme gücü sadece Türkiye’nin elindedir. İşte 2023 bu sebeple çok ama çok önemlidir!

“KIBRIS’TA YOKTULAR”

Bayramın ilk günü Kıbrıs’taydık.

Başkan Erdoğan’ın KKTC Bağımsızlık Günü münasebetiyle gerçekleştirdiği Kıbrıs çıkarmasına Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi ve Demokratik Sol Parti Genel Başkanları iştirak etti. KKTC Cumhurbaşkanı ve Türkiye Cumhurbaşkanı “ayrı ayrı davet etmesine rağmen” CHP ve İyi Parti Genel Başkanları Kıbrıs’a gelmedi. Söz konusu “milli birlik” olunca ortada yoklardı!

Meral Akşener; “Kanlı bile olsa Demirtaş’la kahvaltı yaparım” diyor ama Türkiye Cumhurbaşkanı’nın KKTC Bağımsızlık Günü davetine katılmıyor. Kılıçdaroğlu, KKTC’nin davetine cevap bile vermiyor. Sonra hepsi toplaşıp; “Erdoğan kutuplaştırıyor” diyorlar.

Dünyanın derebeyleri, haçlıları, soytarıları bir araya gelerek Türkiye’ye saldırıyor. Kıbrıs Davası Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ve diğerlerinin derdi mi? Kılıçdaroğlu ve Akşener neden suspus ve “konuşmak için” neyi bekliyorlar? 

Farkında mısınız? Artık HDP’yi bu tür “milli konularda” konuşmuyoruz bile! Yazık ettiler aldıkları oylara! 

“NEDEN MUHALEFETİ ELEŞTİRİYORUZ?”

Diyarbakır Anneleri 2 senedir nöbette, bir tek gün ziyarete gitmediler. PKK’nın Suriye uzantısı YPG’ye “Onlar bize ne yapacak ki?” dediler. Bağımsızlık Günü için Kıbrıslı Türklerin davetine cevap bile vermediler. Yabancı sermayeye “Türkiye’ye yatırım yaparsanız size para ödemeyiz” diyerek sanki iktidardaymış gibi tehdit ettiler. “Afganistan’da kontrolü Mehmetçik almalı mı?” tartışmalarının ortasında Mehmetçik’i düşüneceklerine “Afganistan’dan mülteciler gelecek” diye yaygara peşine düştüler.

Kıbrıs’ta dünyaya karşı Türkiye’yi temsil edenleri yalnız bırakanların biz neyini savunalım?

 “FETÖ KUDURMAYA DEVAM EDİYOR”

Almanya’da gazeteci sendikası kuran yahut bu sendikalara sızan FETÖ teröristleri; “Türkiyeli muhalifleri hedef alan 55 kişilik infaz listesi var” diyerek uydurma haberlerle kamuoyu oluşturarak Türkiye’yi karalama kampanyalarına hız verdi. Kendi içlerinden birilerini infaz edip suçu Türkiye’ye atarlarsa şaşırmam! Bu hususta uyanık olup önlem almak yine bizim yetkililerimize düşüyor.

YENİ AKİT

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat