Vahşiler!

  • GİRİŞ11.10.2014 12:30
  • GÜNCELLEME11.10.2014 12:30

Kürtlük davası gütseler, Kürt’ün hakkını-hukukunu teslim etmek için en büyük siyasi riskleri göze alan Erdoğan ve AK Parti’ye buğzetmezler.

Meseleleri IŞİD’le mücadele olsa, IŞİD’in yanından bile geçmeyen Hür Dava Partisi’ne saldırmazlar.

Türkiye’nin Kobani’yi kurtarmasını isteseler, kamuoyunu Kobani için üzülme noktasından Kobani’ye lanet okuma noktasına getirmezler.

PTT şubelerine, belediye otobüslerine, ambulanslara saldırmanın da bunların hiçbiriyle izahı mümkün değil.

Perşembe günü İstanbul’un Fatih semtine saldırmaya niyetlendiler; twitter üzerinden verdikleri mesajlarda IŞİD’i destekleyen esnafın dükkanlarını yakacaklarını ve bütün IŞİD yandaşlarını öldüreceklerini ilan ettiler...

IŞİD’i destekleyen esnaf?

IŞİD yandaşları?

Kim bunlar?

Kimliklerini kim ve ne zaman tespit etmiş?

Cevapsız sorular.

O vahşilere göre zaten gereksiz sorular.

Sakalı biraz uzunca olan kim varsa vuralım gitsin diyorlar.

‘Şehirdeki esnaf veya dağdaki çoban; dindara benziyorsa gebertelim!’

Allah’a ve Hesap Günü’ne inandıkları halde sırf Kürtlük vurgusu yapıyor diye bu vahşilerin partisine bundan sonra da oy vermeyi düşünen Kürtlere ben ne diyeyim!

Bu vahşilerin istediği şekilde bir “demokratik özerklik” veya bağımsız Kürdistan, hiç kimsenin şüphesi olmasın, ‘dindar soykırımı’na yol açacaktır.

O zaman ‘Türkiye nerede? Allah aşkına kurtarsın bizi bu PKK diktatörlüğünden!’ diye feryat edeceksiniz kardeşlerim.

Bugün nanik yaptığınız Recep Tayyip Erdoğan ve Ahmet Davutoğlu’nu çok arayacaksınız, ‘Kıymetlerini bilemedik’ diye hayıflanacaksınız.

Yazının tamamı için tıklayın...

Yorumlar1

  • Fatma Erol 9 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ÖNCE YAZDIĞIM GİBİ!. 2002 öncesi dağa çıkmayan Kürt kardeşime kızardım.Bu kadar zulme karşı nasıl direnç göstermezsiniz diye.Amaaaa;Erdoğanın başında olduğu Hükümetlerin;Kürt kardeşlerimiz için yaptıklarından sonra:Değil molotof kokteyli atmak,yuh çekeni bile,Kürt kardeşlerimizin kınaması,susturması ve hatta selam bile vermemesi lazımdı.Çözüm sürecine sadece Hükümet sahip çıkmamalı.Kürt kardeşlerimiz dahada fazla sahip çıkmalı.Sahip çıkmakta sokakları kan gölüne çevirmekle olmaz.En ılımlı Türk vatandaşlarından,ben bile şu anda PKK düşmanıyım ve Kobaniye artık üzülmüyorum.PKK seçmeni içinde bile bu yapılanlara kızanlar vardır.Kızmayanların dünyadan haberi yok demektir.Gerçi olan bitenden haberi olmayan o kadar çok kişi varki;komşum kürt kardeşimle konuşurken,HDPnin teskereye ret verdiğini bilmediğini dehşetle tesbit ettim.Bu nasıl bir gaflettir.Nasıl bilmez bir insan bunu?Yapılacak iş vatandaşlıktan çıkarma kanunun sertleştirilip,Yaş sınırı koymadan tespit ediln vahşilerin sınır dışı edilmeleri.Tek çözüm bu
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat