...ve Başbakan Erdoğan, Tahrir Meydanı'nda!
- GİRİŞ02.02.2011 06:26
- GÜNCELLEME02.02.2011 06:26
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun Tunus ve Mısır'daki devrim hareketlerine ilişkin müsbet açıklamaları Arap sokaklarında yeterince yankı bulmadı. Neden? Çünkü Arap sokakları şu günlerde öyle büyük bir heyecan içinde ki, onlara ancak heyecan dozu yüksek konuşmalarla ulaşılabilir. Başbakan Erdoğan dün AK Parti Meclis Grubu'nda öyle bir konuşma yaptı ve o konuşma Kahire Tahrir Meydanı'nda hemen makes buldu. Meydanı dolduran 1 milyonu aşkın rejim muhalifi "Erdoğan, Erdoğan" diye slogan attı.
Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz
(Hakan Albayrak - Yeni Şafak)
Yorumlar11
-
KADİRUZUNKÖK
14 yıl önce
Şikayet Et
türkiye lokomatif. TÜM İSLAM ALEMİ türkiyeyi önder ve örnek görüyor. BEDİUZZAMAN ne diyordu .KARADENİZDE batan GEMİ ak denizde aranmaz ,gemi nerden battı ise ORDAN GERİ çıkar. EVET İMPARATORLUK türkiyede battı TÜRKİYEDEN çıkıyor İNŞAALLAH.
Beğen
Cevapla
-
M/Y
14 yıl önce
Şikayet Et
İnsanlık temelinde,. Yaratılanı seviyoruz, yaratandan ötürü sadece Mısır değil dünyanın hangi köşesinde zulüm varsa karşı çıkmak zorundayız. çünkü, biz Elhamdülillah müslümanız.. Sn Başbakanıma ve ekibine verdiğim bütün oylar anasını ak sütü gibi helâl olsun..
Beğen
Cevapla
-
Ali Goyak
14 yıl önce
Şikayet Et
Mustafa Aydina 2. Ulkemizde basbakani halk sectigi ve istedigi anda secimlerde alasagi etme firsatina sahip oldugu icin Misirdaki olaylar burada tekrarlanmaz, dokuz. Tekrarlamak icin cirpinanlar gercekten eskiyadir, on.
Beğen
Cevapla
-
Ali Goyak
14 yıl önce
Şikayet Et
Mustafa Aydina. Turkiye ile Misiri, Suriyeyi ve S. Arabistani karsilastirmak BUYUK bir cehalettir. Zira Bu saydigin ulkelerin hicbirisinde yoneticileri halk belirlemez bir. Bu ulkelerden sadece Misirda secim yapilir, iki. Bu secim, sadece Mubarekin onayladigi partilerin girebildigi uyduruk bir secimdir, uc. Bu secim sonuclari 1 hafta sonra aciklanir, dort. Bu secimler asla seffaf degildir, ati. Turkiyede ise secimlere her parti katilir, yedi. Ulkemizde secimler seffaftir ve sonuclari 24 saatte aciklanir, sekiz.
Beğen
Cevapla
-
tuncay tezel
14 yıl önce
Şikayet Et
TÜRK MİLLETİ 1938DEN BERİ VİCDANINDA DARBECİYE,MANEVİYAT DÜŞMANLARINA KARŞI. YÜRÜYOR VE YÜRÜYECEK!!. Ama fikirle, bilimle, hakla, hukukla yürüyecek. Türk Milleti kardeşinin yaşadığı, anasının babasının yaşadığı mahallelerde taşla sopayla yürümez, bunun eşkıyalık, hainlik, adilik olduğunu bilir. TÜRK MİLLETİNİN SUKUNETLİ YAPISI, MENDERESLERİN ASILMASINA SES ÇIKARMAMASI zannedilmesin ki Chp diktalarının, cuntaların kabulüdür. Türk Milleti sabırla, sukunetle maneviyatın hakim kılınmasını sağlayacaktır, fikirle, samimiyetle, hoşgörüyle, damarlarındaki asil kanla bunu yapacaktır
Beğen
Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle