Alevi genel müdürlüğü!

  • GİRİŞ17.11.2008 09:56
  • GÜNCELLEME17.11.2008 09:56

Yanarım da, Reha Çamuroğlu'na yanarım! Canla başla, AKP ile Aleviler arasında "köprü" kurmaya çalışıyor.

Gündeme gelen son "jest" ise Diyanet'e sokulmayan Aleviler için bir genel müdürlük oluşturulması. Güya, Diyanet'ten sorumlu bakanlık da Alevi genel müdürlüğü için "çalışma" başlatmış.

Bu satırların yazarı "çalışma başlatılması"na fazlasıyla aşina.

Çünkü başlatılan "çalışma" ne ilk ne son olacak. Ben bildim bileli, bu konuda "çalışma" var. Bir nevi Marko Paşa'ya havale durumları yani! "Çalışma"nın anlamı, bu "iş" olmayacak demek! Niye olmadığını da, anlayabilmiş değilim.

AKP Alevi oylarını hep kapanların bile yapamadığını yaptığında kazanacaklarını bir bilse!


Fenerbahçe patlamak üzere!


Ankaraspor maçında bile tribünler doldu. Aragones'in "kağıt üstündeki" taktik hocalığı ortaya çıkmaya başladı. Alex'siz Fenerbahçe'yi iki futbolcu acaip iyi sırtlıyor: "Lugano ve Selçuk."

Orta sahada hakimiyet kurmakta zorlanan Fener'in defansı mükemmel hale geldi.

Artık "geçit" vermiyor. Gol atılması çok zor hale gelen Fenerbahçe, oynamadan bile kazanıyor..

Bir de oynamaya başlarsa, Fenerbahçe bu sezon tadından yenmeyecek. Yakında seyredersiniz! Kabak kimin başına patlar bilemem ama Fenerbahçe önüne gelene 4-5 atmaya başlayacak.

Haftalardır susan seyirci, ilk kez "Sarı- lacivert, Şampiyon Fener" sloganını atmaya başladı. İddiam o ki, Fenerbahçe ilk devreyi lider tamamlar!

Çankaya’yı almak AKP’nin sonu olur!

Yerel seçimlerde, AKP'nin bir hedefi de Ankara'da Çankaya Belediyesi'ni almak. Şöyle bir düşündüm de, olmayacak gibi değil. Ama hiç tavsiye etmem.

 Çankaya'yı alan bir AKP, elitlerin gözüne girmiş demektir. O gün de AKP'nin bittiği gün olur!

Hakan Aygün - Bugün

haygun@bugun.com.tr

Yorumlar3

  • ali ihsan yildiz 15 yıl önce Şikayet Et
    alevilere. bu alevilik bayagi ciddiye aliniyor. din yerine konuluyor.su bilinmesi gerekir ki alevilik batil bir yoldur.islam düsmanlari tarafindan uydurulmustur.basini ne yazikki yine bir yahudi cekmektedir.alevi kardeslerim ahirette utanmamaniz icin su aleviligi ciddi bir sekilde arastirmanizi öneriyorum.hala atalarinizdan gördügünüz gibi hareket ediyorsunuz.ahirette hz ali yakaniza yapismadan kendinize ceki düzen verin.bu isin aslini allah icin ögrenmenizi istiyorum. sevgilerimle
    Cevapla
  • Ali Haydar 15 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcunun isabeti. Anadolubeyi isimli yorumcu kardeşim,yazarın sözlerine verdiği tepkide tam isabet kaydetmiş.Genel Müdürlk çalışması kolay bir konu olmadığı daha şimdiden pek çok netameli karışıklıklara gebe olacak bir çalışma olsa gerektir.Yazarın akıldaneliğini bırakalım kendisinde kalsın.
    Cevapla
  • anadolubeyi 15 yıl önce Şikayet Et
    Boş bir insan... Bana göre boş bir insan.. Asla yapıcı değil, yıkıcı sözde gazeteci.. Senin yazdıklarını okumayı, değerli olan zamana hakaret olarak sayarım.. Fikirlerini başkalarına çamur atmak için değil, Ülkeme ve barışa katkı sağlamak için üretmelisin sayın yazar.!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat