Ya Kürt olsaydım!

  • GİRİŞ07.09.2009 06:24
  • GÜNCELLEME07.09.2009 06:24
"Açılım" meselesi ortaya çıktığından beri entelektüel anlatımlardan özellikle sakınarak, "herkesin anlayacağı dilden" anlatmaya çalışıyorum.
Çünkü iyi niyetli olsalar da "entelektüeller cehenneme giden yolu iyi niyet taşlarıyla döşemeye çalışıyorlar" düşüncesindeyim.

Yorumlar8

  • SanaLTutsaK 14 yıl önce Şikayet Et
    Aklını Sevsinler Senin. Senin bu aklın yıllardır uygulanıyor kandan gözyaşından başka birşey vermedi bu millete, hayatımda bu kadar rezil yalan gerçekten uzak bir yazı okumadım ama yazana bakınca şaşırmadım ancak onun gibi akılsız biri böyle saçma yalan bir yazı yazabilir.
    Cevapla
  • oktay 14 yıl önce Şikayet Et
    Kürt Olsan Bu Şekilde Konuşmazdın. Hakan bey kürtlere ve güneydoğuya ne kadar yabancı olduğunuzu kanıtladınız bu yazı ile, ayrıca siz kimi kimin yurdundan kovuyorsunuz hangi hakla ya sev ya terket diyebiliyorsunuz, kürtleri almanyada avrupada amerikada yaşayanlarla bir tutamazsınız. Türkiyede 20 milyon kürt var, köylerimizi yaktınız bizleri sürgün ettiniz yıllarca erkenokonlarınız burda masum insanları katletti, kürtçe konuşuyoruz diye yıllarca hapislerde çürüttünüz gencecik insanları, eğer sizin gibi olsaydık bu ülke çoktan bölünürdü......
    Cevapla
  • mer din 14 yıl önce Şikayet Et
    haber 7. sizin müslümanlığınızdan şüphe etmeye başladım. siz de malesef ruhunuzu şeytana satmışsınız. ben yorumlarımı inanarak yazdım. siz ise şeytana uyduğunuz için o yorumlar sizi rahatsız ediyor ve paylaşmıyorsunuz. bu kadar kürde hakaret eden birine savunma hakkını bile vermiyorsunuz. empatiden mahrumsunuz. zaten empatiyi mazlumlar yapar. zalim olan empati yapabilse zalim olmaz. Allahın zalimler için elbet mahkemeyi kübrada büyük bir hesabı vardır!
    Cevapla
  • mer din 14 yıl önce Şikayet Et
    aslında yahudi olmalıyıdın.. onlar gibi düşünüyorsun. ben şunu merak ediyorum. bugün tv seni nasıl barındırıyor. haber7 senin tüm yazarlardan senin yorumuna nasıl yer veriyor. emin ol ki Allah sana yer verdikleri için onların da sahiplerinden hesap soracak. kürdlerin senin dilinden başka konuşma hakkını sen değil Allah vermiştir. senin bunu engellemeye çalışmanı Allaha havale ediyor seni ve senin gibilerini Allaha şikayet ediyorum. zalimlerin zulmu varsa mazlumun de Allahı vardır.
    Cevapla
  • mer din 14 yıl önce Şikayet Et
    iyi ki kürd değilsin. faşist.. bir kürd olarak bu dünyada senden fazla alabileceğim bir şey yok. ama öbür dünyada bu güne kadar yaşamış tüm kürtler şu anda var olan tüm kürtler ve gelecekte yaşayacak olan tüm kürtler adına senden hakkımı isteyeceğim. bakalım mahşer gününde cehenneme giden taşları nasıl kendin için dizersin. Allaha birazcık inancın olsaydı böyle iğrenç yorumlar yazmazdın. kaç milyon kürd var bilmem. hepsi seni affetse bile ben seni affetmem mahşer günü hakkımı isteyeceğim senden. gavurların bile senden daha çok vicdanı va
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat