Doğu'nun kaderi Erdoğan'a bağlı..

  • GİRİŞ28.08.2009 08:08
  • GÜNCELLEME28.08.2009 08:08

Recep Tayyip Erdoğan, terörü bitirmek, Doğu'ya huzur ve barışı getirmek, anaların acısını, acısı olmayanların da endişeler ve korkular içinde yaşamasını önlemek zorunda..

Attığı adımı geri alması onu bitirir. Başaramaması tümden bitirir.

Ama çözerse, ama başarırsa, Nobel Barış Ödülüne aday olur, tarihe geçer.. Onun için çok önemli biliyorum. Müthiş bir oy patlaması da yapar..

Peki, nasıl çözer?..

Dün bunu anlatmaya çalıştım.. Bugün de, yarın da anlatacağım.. Bıkmadan, usanmadan anlatacağım..
Çünkü ben çözümü istiyorum..
Çünkü ben çözümü özlüyorum..
Çünkü ben, bu dünya cenneti toprakları paylaşan insanlar olarak, barış içinde, sevgi, dostluk, mutluluk ve kardeşlik içinde yaşamak istiyorum..
Çünkü ben işin özünün öyle olduğunu biliyorum..
Geçmişi tartışmanın, yaraları deşmenin anlamı da, çözüme yararı da yok.. "Buralara niye geldik?.."
Bileceğiz ki, bir daha gelmeyelim.
Bileceğiz ki ayni yanlışları bir daha yapmayalım. Bileceğiz ki, çözüm yollarını bulalım..
Ama "Sen şunu yaptın, ben bunu yaptım" tartışmasına girmeyeceğiz.

Köşe yazısının tamanı okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar9

  • gökhan aygün 14 yıl önce Şikayet Et
    iyi yazmışsın hıncal hoca. ''Sonra iki taraf da, kabul edilebilir ölçüler içinde ödünler vermeyi kabullenecekler... Karşılıklı ödünler verilmezse, ilerlemek ve çözüme ulaşmak mümkün olmaz.. Ödünsüz anlaşma olmaz. Güçlünün güçsüze koşullarını empoze etmesi olur. O zaman da o anlaşma yaşamaz. Sorunlar en kısa zamanda hortlar.'' Hıncal Uluç
    Cevapla
  • Cafer UÇA 14 yıl önce Şikayet Et
    Hıncal bey. Bildiğim kadarı ile bir numara takiye yapan birisiniz.Bakın iki gün önce yıkımı yapılan bir okulun yıkımına yapanlara BİR MÜSLÜMAN BU KATLİAMI YAPARMI diyorsunuz.Nedir sizin bu müslüman,dolaysıyla AK Parti düşmanlıgınız.Diğer olaylarda en son örnek 4 askerimizin şehit olşunda BU NE BİÇİM ASKERLİK DİYEBİLİRMİSİNİZ hayır(bu basit bir son 2 günün örneği) nedenini siz kamuonuna açıklayın ki inandırıcı olun.Fikir özgürlüğü kime göre.Yandaş değil karşı medya,Erdal beye ithaf olunur.
    Cevapla
  • şükrü ertaç 14 yıl önce Şikayet Et
    Hıncal,ım başına taşmı düşdü hükümete destek veriyorsun,. Herzaman doğru iş bile yapsa karşı olursun çünki hakkın yolu bir bazı saf insanları mhp,chp türü partiler etki altına almak istiyor yok bölücü başı muhatap alınıyor yok pkk,ya af geliyor safsataları ile insanları yanlış yöne çeviriyor benden fazla milliyetçi olmayın istiklal marşında,her şehit cenazesinde gözyaşlarımı tutamam ama bu konuda hükümete tam destek veriyorum terörist silahını bırakıp teslim olacaksa niye buna engel oluyosunuz kan devam ederse hanginize faydası var kan üzerine siyaset yapılmasın.
    Cevapla
  • ali 14 yıl önce Şikayet Et
    cevap. Beyefendi senin cümlelerin bölücülük kokuyo ne demek sizi bu ülkede adam etti yok yeşilkartlı yaptı falan filan sadece doğudamı var. bu ülke zaten benim sen herhalde hala mhp zihniyeti gibi bu ülkenin sadece kendine olduğunu düşünüyosun.
    Cevapla
  • serdar görür 14 yıl önce Şikayet Et
    . sevgili kardeşim sanırım sen batıda gördüğün üç beş doğuludaki arabaları gördün ondan öyle diyorsun. şu yazdıklarından doğuya hiç gelmediğini düşünüyorum ya da ön yargılarını kıramadan o insanlara bakışını görüyorum. burada insanlar fakir, batıdaki eğitim yok, insanlar çok zahil.. bugün önümüze kanın durmaası yönünde fırsat gelmiş siz kalkıyorsunuz neler söylüyorsunuz. peki ben sorayım siz terörün devam etmesini, gencecik insaların toprağa verilmesini çok mu istiyorsunuz? cevap hayırsa çözümünüz ne?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat