Dehşet haberi gazetelerde yok..

  • GİRİŞ24.12.2010 08:58
  • GÜNCELLEME24.12.2010 08:58

Çarşamba öğleden sonra eve geldim. "Ne var, ne yok" merakımla NTV'nin tuşuna dokundum..
Bir haber bitmek üzere.. Biri konuşuyor. Gavur TV'si birini konuşturdu mu, adını üzerinden eksik etmez, Obama gibi ünlü değilse.. Bizde kim konuşuyor, tanımıyorsanız yandınız..
Karine ile çıkardım ki, Atıf mı, Akif mi, öyle biri.. Ve bir komisyon üyesi.. Meclis olmalı.. Araştırma Komisyonu muymuş, neymiş.. Konuşanı ve işini açık seçik yazarlarsa ayıp olur, zahmete girerler ya..
Konuşan kimse artık, söyledikleri müthiş..
Bu komisyonun yaptığı araştırmaya göre, 1200 bilmem kaç okul servisi çalışıyor, (Ülkede mi, İstanbul'da mı orasını çıkaramadım) bunlardan 353 Okul Servisi şöförü sabıkalı çıkmış.. İçlerinde çocuk suçlarından sabıkalı olanlar varmış..

Yazının devamını okumak için tıklayın

Yorumlar6

  • Kamil 13 yıl önce Şikayet Et
    bu adam başka bir ülkede mi yaşıyor ?. yalova depreminden sonra yaptığı binalar yıkılmış olan aynı mütahitlere ihaleler verilmedi mi,aym anayasaya aykırı kararlar vermedi mi ?hsyk evlere şenlik kararlar almadımı ?yargıtay adamına göre kararlar vermiyor mu?zina suçlaması olan bir siyasetçiye çok alim denilen birisi geçmiş olsun demedi mi?sizin anlatıklarınız bu ülkede ufak görülen meseleler,ha bir konuda yanlışınız var o da abd de olsa diyorsunuz işte o kısım hikaye çünkü orada bunların çok daha büyükleri zaten oluyor,haklısınız ama malesef ...
    Cevapla
  • mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı. daha gündeme getirilmeyen sabıkalı kantinciler, sabıkalı hademeler ( ki bunların arasında çocuk tacizcileri de var!), tabi ücretli öğretmenlik meselesi de var öğretmenlik vasfı olmayan ne olduğu belirsiz insanlar ücretli öğretmenlik yapıyor! napalım durmak yok yola devam:))
    Cevapla
  • kevser86 13 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle haklı... benim de çocuğum yok ama hasasiyet göstermek gerekir, sonra neden ahlaksızlık diz boyu tv de dizi de aramamak gerekiyor. ZAten görüyor çocuk önünde en kötü örneği, özellikle de 40 yaş üstü ve çocuk sahibi sabıkasız olması gerekiyor. Servis şöförüne kaçan kaç tane liseli kız var biliyor musunuz ? Denetim denetim denetim şart !
    Cevapla
  • Hakan Bayındır 13 yıl önce Şikayet Et
    Adam Sapına Kadar Haklı. Bizde vatan kurtaran çoktur. Ancak hergün trafikte onlarca kişi ölür, kimsesiz çocuklar sokakta kalır, kimi tinerci, bilmem ne menem olur, doğu da çocuklarımız ne zorluklarla okur, asker de çocuklarımız her türlü psikolojik işkenceye maruz kalır, intihar eder, vs... Ancak olsun vatan kurtulmuştur, Devletimiz de çok çok büyük bir devlettir(!) ya, Feda Olsun!
    Cevapla
  • nisa atakul 13 yıl önce Şikayet Et
    allahım ne yapalım. yabunları bilmiyordum bu ne kadar vurdum duymazlık bu nasıl bir devlet ya.zaten çocukarımızla ilgili bir yığın kaygımız varken bir de bunu öğrendik tam oldu:(
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat