Bunlara ve türevlerine hadleri bildirilmezse

  • GİRİŞ06.04.2021 11:05
  • GÜNCELLEME06.04.2021 11:05

Bu ne yahu! Burası yolgeçen hanı mı? Önüne gelen milleti ve devleti dizayn etmeye kalkıyor. Bu ne had bilmezlik ve serkeşliktir.

Nasıl bir kafaya sahipler ve ne yiyip-içiyorlarsa, hangi hakla ve hangi cüretle, millete ve devlete kafa tutabiliyorlar?

Yüzyılda ilk defa ancak tesis edilmiş devlet-millet bütünleşmesine karşı gösterilen bu kin ve öfkenin bedeli mutlaka ödetilmelidir.

Yeter yahu! Bizim, bizden önceki neslin, bizden sonraki neslin ömrü darbeler ve darbe söylentileriyle geçti. Yorulduk ve bıktık…

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin önerisi, bu ve türevlerine had bildirme bakımından son derece yerindedir ve devletimiz devletliğini göstermek mecburiyetindedir.

Siyasetin çirkin ve dışa bağımlı kanadı, ilgili güruhun bildirisinden hoşnut oldular. Hoşnut olan kesimlerin başında elbette terör örgütleri ve destekçileri medya gelmektedir.

Bu nasıl bir öfke ve kindir ki, milletimizin ve devletimizin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerini bile lekelemekten çekinmemiş ve hicap duymamışlardır.

Yıllarca devletin kesesinden, milletin sırtından beslenecek, sonra da kalkıp, hiçbir yetkileri ve vazifeleri olmadığı halde, millete ve devlete ahkâm kesecekler.

Devleti çelik çomak oynanan bir oluşum mu sanmaktalar. Devlet ciddiyetinden yoksun, millet olma ruhundan kopuk bir anlayış, kabile topluluklarında bile görülmez.

Dünya milletler topluluğu içerisinde kendi devletini, kendi inanç bütünlüğü içerisinde kuran ve kurduğu devletinin temelini askerlikle pekiştiren, askerliği Peygamber Ocağı yapan tek millet bizizdir.

Üzerinde yaşadığı toprakları, devleti ve halkı zerre kadar tanıyan ve kabullenen her insanımız, bunun böyle olduğuna sarsılmaz bir aidiyetle bağlıdır.

Böyle bir ocağı hiç kimsenin küçük düşürmeye ve rencide etmeye hakkı yoktur. Aksi takdirde milletimizin hakkı ve laneti bunların üzerinden eksik olmayacaktır, olmaz da.

Maalesef bugün olduğu gibi geçmişte de halkımızın canından öte bildiği ve bu uğurda evlatlarını kurban ettiği Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, tarihi boyunca içten ve dıştan ihanetlere uğramıştır.

Hâlbuki zerre kadar aklını kullanabilen normal her vatandaşımız bilir ki, 1960 darbesinden bu tarafa yapılan bütün darbelere ve benzeri kalkışmalara, milletimiz asla geçit vermemiş, darbecileri lanetlemiş halen de lanetlemektedir.

Ve yine tüm darbelerle birlikte, üzerinden ergenliğini atamamış çocukça bu bildirinin arka planında, Amerika, Avrupa ve bunların üretip üzerimize saldıkları örgütlerin varlığı muhakkaktır.

Ezcümle:

Bay emeklilerin mal varlıkları ve halen iştigal ettikleri işleri, devletimiz tarafından şeffaf bir şekilde araştırılır ve kimlerle nerelerde bağlantıları ortaya çıkarılırsa ki, mutlaka araştırmalı ve kamuoyu ile paylaşılmalıdır, o vakit her şey net anlaşılacaktır.

Bu bildiride kimin kiminle iş tuttuğu ve asıl amaçlarının ne olduğu ortaya çıkacaktır. Elbet karar hukukundur. Yargımız, milletimiz-devletimiz adına gerekeni yapacaktır.

Yeniakit

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat