Batı Sömürülecek Bir Türkiye İstiyor

.

  • GİRİŞ17.06.2021 08:20
  • GÜNCELLEME17.06.2021 08:20

Batılı ülkeler, 1923’te milletin kurduğu devleti, kısa süre sonra milleti dışlayarak devletin imkânlarını kendi imtiyazları uğruna kullanan devrin istibdatçı yöneticileri gibi bir idare tarzı istemektedir.

Yani ekonomik ve kültürel olarak sömürülecek bir ülke. Bu isteğe en uygun düşen taraf da bugünkü derme çatma muhalefet görülmektedir. İcraatları tarifleridir.

Batı, elbette Afrika gibi Türkiye’nin de sömürülen bir ülke olmasını beklemekte ve beklentilerinin gerçekleşmesi için de muhalefete destek vermektedir.

Öyle bir muhalefet ittifakı var ki, bir tarafta:

“Zemzem de, rakı da içerim”. “Umreye de meyhaneye de giderim” diyenler.

Bir tarafta: “Zemzem içerim ama zinhar rakı içmem” diyenler.

Bir tarafta: “Zemzem’i inkâr ve reddedenler”.

Anlayacağınız esasında R. Tayyip Erdoğan’ın şahsına değil, inancı üzerine oluşturdukları öfkelerinin dışında hiçbir ortak yönleri olmayan acayip ve garaip bir muhalefet.

……………

Bir insanın sırtında millet ve devlet yükü yok ve olma ihtimali de sıfır ise, esmek yağmak kolaydır. Avara kasnak gibi dillerini döndürür dururlar.

Kaç gündür Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışı çalışmalarını görmekteyiz.

Ön yargı ve peşin hükümlü kimselerin bu temasları idrakleri imkânsızdır. Ancak aklını ve vicdanını devlet-millet bütünlüğü adına kullananlar kavrayabilirler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet ve millet hesabına resmen savaş vermiştir. Dürüst habercilerin haberlerine bakabilenler bu hakikati gördüler.

Peki, göremeyenler-görmek istemeyenler ne yaptılar? Gaflette ve ihanette sınır tanımayarak iftira kustular.

Mesela nasıl bir karakterleri varsa, Erdoğan’ın, Biden denilen şahsın elini öptüğüne dair alçakça haberler yapıp, bir de bunu rahat rahat paylaştılar.

Şimdi bu kimselerin iktidara geldiğinde ki -kıyamete kadar iktidara gelmeleri imkânsız, kıyamet sonrasını bilmeyiz- memlekete ve millete neler yapabileceklerini izaha gerek var mı?

………………..

Amerika ve Batılı ülkelerin önündeki en büyük engel, Müslüman bir ülke oluşumuzdur. Devletine-milletine aidiyet duygusu besleyen normal her insan bunu bilir.

Batılı ülkelerin hırs ve hırsızlıklarının ana sebebi, Müslüman bir ülke olarak kalkınmamız ve büyük oranda kendi kendimize yeten ülke konumuna gelmemizdir.

Batılı ülkeler, Büyük Türkiye’den ve Afrika başta olmak üzere diğer İslam ülkeleri üzerinde söz sahibi olmasından müthiş korkmaktadırlar.

Bu korkularını açık açık deklare etmekle birlikte maşa olarak kullandıkları muhalefet ve Batılı medyaya uşaklık yapan sosyal medya ile diğer medya araçlarını kullanmaktadırlar.

Milletimizin büyük ekseriyetinin nezdindeki “Gelişen ve Büyüyen Türkiye” gerçeğini örtbas etmek için her türlü çirkinliği-çirkefliği yapma acizliğini göstermektedirler.

...................

Ezcümle:

Millet olarak genimizde köle olmak yoktur. Tarih bu hakikatin şahididir. Muhalefetin her kanadının aymazlığı şuradadır.

Siyasi tarih boyunca, devlet-millet bütünlüğüne muhalefet edenler, siyasi çöplük malzemesi olmuşlardır ve olacaklardır.

YENİAKİT

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat