Avrupa ancak yangınımızı artırır

.

  • GİRİŞ03.08.2021 11:42
  • GÜNCELLEME03.08.2021 11:43

Önce hemen şunu belirtelim.

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde çalışan-yaşayan yerli ve milli düşünce sahibi insanlarımız, elbet yazıdaki başlığın dışındadır.

Ülkesi için milli iradeye inanan insanlarımızın oralarda nasıl güçlükler altında memleketleri ve milleti için mücadele ettiklerini biliyoruz.

Ülkemizin yaşadığı afete eğer onlar yardım edeceklerse, zaten millet-devlet bütünlüğüne hizmet eden sivil toplum kuruluşlarımızı bilir ve gerekirse onlar aracılığıyla yardımlarını gönderirler.

Onlar memleketlerinin bir dal kırığını bile Avrupa’dan gelecek art niyetli yardımlara değişmeyecek kadar haysiyetli-şerefli-namuslu-yürekli insanlarımızdır.

Şu ayrıntıyı da üstüne basa basa derç etmeliyiz.

Avrupalı halklar ile devlet yöneticilerini ve Türkiye düşmanı dernekleri, sivil toplum örgütlerini birbirine karıştırmıyoruz.

Mesela AB Parlamentosu ve Avrupa İnsan Haklarının devletimize-milletimize dost olduklarını düşünmek, akıl noksanlığına delalettir.

Elbet Avrupalı halkların içerisinde; vicdanı, kalbi, yüreği insani melekelerle donatılmış, hak ve hukuk sahibi pek çok insan vardır. Bu girişten sonra mevzumuza gelelim.

Avrupa’dan bize gelecek yardımlar hele hele twitter şeytan örgütü üzerinden düzenlenen yardımlar ancak terör örgütlerine gelebilir.

Bugüne kadar insan hakları denilince Avrupa’nın aklına sadece terör örgütleri ve teröristler gelmiştir ve gelmektedir.

Türkiye’de yangını çıkaranlar zaten bunların fonladığı terör örgütleri değil mi? Şimdi de kalkmışlar çeşitli isimler altında “yardım kampanyası” düzenliyorlar.

Kim bilir kimlerin kasalarını dolduracaklar, kim bilir kimlere yardım edecekler. Ayrıca zinhar insani yardım kabul edilmemelidir.

“İnsani yardım” adı altında hainler gelip, hainler gidebilir. Biz millet olarak inancımızın yüklediği misyonun gereği yufka yürekliyizdir, yardım edeni de ettireni de severiz ama Avrupa’dan gelecek yardımlar şerlilere gelecektir.

Aman dikkat! Isırıla ısırıla memleketimizin ve milletimizin her yanı delik deşik oldu. Müslüman bir delikten bir kere ısırılır diyoruz ama ısırılmadık yerimiz kalmadı.

Biz bize yeteriz. Yaramızı kendimiz sararız. Bugüne kadar nice afetlerden geçtik ve yaramızı sardık.

Bırakın kendimize yetmemizi. Yıllardır Afrika’da, Ortadoğu’da, Asya ülkelerinde milyonlarca insanın yaralarını sardık ve halen sarmaktayız.

İşte kurban bayramının üzerinde birkaç gün geçti. 200’ü aşkın ülkede milletimizin yardımları köy köy, kasaba kasaba, şehir şehir evlere kadar girdi.

Bu ülkeler, Avrupalıların sömürdükleri, sömürdükleri yetmiyormuş gibi terör ihraç ettikleri, yöneticilerini satın aldıkları, halkları açlığa ve sefalete sürüklediği ülkelerdir.

Avrupalılardan ve onların kullanacakları derneklerden yahut çeşitli isimler altında örgütlenmiş ihanet şebekeleri üzerinden yardım değil, terör akar.

Ezcümle:

Biz bize yeteriz. Ekmeği bölüşmenin ne demek olduğunu dünyada bizden daha iyi bilen bir millet yoktur.

Biz şükür toplumuyuz. Ülkemiz üzerine ihanet yağdıranların anlayamadığı durum da zaten bu halimizdir. Şükür milleti olduğumuz için biz bize pek âlâ yeteriz.

Yeni Akit

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat