Türkiye'yi nasıl durduracaklar?

  • GİRİŞ05.11.2009 07:02
  • GÜNCELLEME05.11.2009 07:02

“Türkiye'nin yükselişi" bugünlerde dünyanın öncelikli tartışma konusu. Uzunca zamandır, detaylarıyla, örnekleriyle bu sürece not etmeye, aktarmaya devam ediyoruz. Bunu, sadece kendi bakışımızla, hamasi bir yaklaşımla değil, dünyanın tartışma biçimiyle de örneklemeye çalışıyoruz.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar4

  • mehmet tokat 16 yıl önce Şikayet Et
    iran atom bombası haramdır deyince israilin bütün oyunları bozuldu. çünkü onlara göre iran atom bombasını şuursuzca kullanacak bir ülkeydi. ama iran kalkıp dinimize, inancımıza göre atom bombası haramdır deyince bütün oyunları bozuldu israilli şahinlerin.
    Cevapla
  • mehmet tokat 16 yıl önce Şikayet Et
    israil karmaşık devlet yapısı istemiyor, şeffaflık ve dinginlik istiyor. aşırı yapılan çıkışlardan rahatsız israilli dindar museviler. yani iran, ırak, afganistandan birileri çıkıp asıcaz kesicez deyince hem amerika hem israil rahatsız oluyor. bu israil ve amerikanın aslında bir oyunu aynı zamanda. AMERİKA YOK EDECEĞİ ÜLKEYİ ÖNCE KENDİNE DÜŞMAN ETTİRİYOR SONRA ORAYA ASKERİ GÜÇ YOLLUYOR. bu oyunlara da dikkat edip, saldırgan üsluptan kaçınırsak israil diz çöker. daha doğrusu ateist siyonistler diz çöker. onların oyunu böyle bozulur.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat