Kılıçdaroğlu şanslı mı?

  • GİRİŞ24.08.2010 13:39
  • GÜNCELLEME24.08.2010 13:39

          

  1. CHP seçmeni, hatta sol seçmenin neredeyse tamamı Ecevit’e benzeyen birini arıyordu. Ona en çok benzeyen kişi olarak sizi buldular. Doğan görünümlü şahin gibi, Ecevit görünümlü Kılıçdaroğlu. Üstelik Rahşan Hanım makyajlı. Cuk oturdu.
  2. Baykal’ın yerine kim gelirse gelsin CHP’ye yeni bir heyecan getirecekti. Yani zamanlama yasasının kerameti.
  3. Şu ‘Deniz Baykal gitmedikçe CHP’ye oy vermem’ diyenlerin oyu otomatik olarak size döndü.
  4. Medya arkanızda. Hiçbir siyasi partinin genel başkanlık seçimi medya tarafından bu kadar önemsenmemişti. CHP’nin genel başkanlık seçimi medyada Başbakanlık seçimi kadar rağbet gördü.
  5. “Düşmanı, düşmanın güçlü olduğu silahla vuramazsınız.” Sinir küpü olan bir Başbakana karşı, sinirleri alınmış bir ana muhalefet lideri gerekiyordu. Bu şablona en çok uyan kişi galiba sizdiniz. Bu da kader yasası.

         Fakat son günlerde çok çabuk sinirlenmeye başladınız. Üslubunuz başbakanın üslubuna her geçen gün yaklaşıyor. Unutmayınız! Halk sizi ilk günkü üslubunuzla seviyor.                                    

  1. CHP’nin çıtası o kadar düşmüştü ki, daha aşağı çekmek için gayret etseniz bile zorlanırsınız. Yani CHP’nin dip yaptığı, taban yaptığı bir dönemde geldiniz. Bu da sizin şansınız.

Bence dikkatli olmalısınız. Size çok yatırım yapıldığı için, doğal olarak beklenti de yüksek. Umarım bu beklentileri karşılarsınız. Bu ülkenin size ihtiyacı var mı bilmiyorum, ama dostlarınızın size ihtiyacı olduğu kesin. Ben başarılı olacağınıza inanıyorum. Sizde o ışığı ve kapasiteyi görüyorum. Enkaz devralmıştım bahanesinin arkasına sığınma şansınız olsa da, bunu kullanmayı aklınızdan geçirirseniz başarılı olamazsınız.

  1. Söylentiler doğruysa; bir sabah kalkmışsınız. Size müjdeli haberi vermişler. Başkan sen olacaksın demişler. Yani piyango bileti almadan mı büyük ikramiye çıktı size? Ben inanmadım. Sizin karizmanız zaten vardı. Her ne kadar o dönemde çok büyük zararlar etse de, siz bu ülkenin en büyük kurumunun, şimdiki adıyla SGK’nın başkanıydınız.

Evet sayın Kılıçdaroğlu! Şans ve kendiliğindenlik faktörlerini gayretlerinizle birleştirirseniz, başarısız olmanız için hiçbir sebep yok.

Başarılar!

İsmail COŞKUN / Haber 7
ismailcsk@gmail.com

Yorumlar8

  • Sefa 13 yıl önce Şikayet Et
    ŞANS DA BİR YERE KADAR. Hani birsöz vardır halkımız arasında çekirge misali derler, bir sıçrar , iki sıçrar ama üçüncüde yere düşer... Sn. Kılıçdaroğlu içinde 3. sıçrayışı referandum günü olacak, ama korkum şu ki, CHP li arkadaşlar kesin döverler o gün Sn. Kılılçdaroğlunu pardon Sn.Kemal bey desen daha uygun olcak , en azından kendi uslübüna yakın olur .
    Cevapla
  • vadettinaktas 13 yıl önce Şikayet Et
    Şapka düştü kel göründü. Kılıçdaroğlunun en büyük şanssızlığı seçimlere 1.5 yıl kala genel başkan olması.Süre çok uzun.Liderlik özelliği, problem çözme yeteneği,24 saatte U dönüşleri,soy-boy hepsi ortaya çıktı.Yüzü 6 ayda eskidi bile.CHP seçim kazanmak istiyorsa seçime 3 ay kala tanınmamış bir ünlüyü genel başkan yapsınlar. O gazla iyi oy alır.
    Cevapla
  • yavuz selim 13 yıl önce Şikayet Et
    şanslı mı?. yolunu şaşırmış, freni patlamış bir kamyonu bir yere çarpmadan durdurma şansı çok az. Jackıe Chan bile kurtaramaz onu.
    Cevapla
  • Mustafa kemal 13 yıl önce Şikayet Et
    SKK BATAĞI. Arkadaşlar Kılıçdaroğluna oy vermem bana seslenmiyor.İstediğimi yapmıyor.Ama bir konuda haksızlık yapıyorsunuz.SSK yı batıran kılıçdaroğlu değil Süleymen Demireldir.Emeklilik yaşını bir anda indirdi.38 yaşındaki delikanlı diyorum emekli oldu.bir anda bunun gibi yüzbinlerce milyonlarca emekli SSK dan maaş aldı.Birde (Yeşil Kart gerekli) Plansız programsız yeşil kartı çıkardı onun maliyetide SSK ya kaldı. Kılıçdaroğlunun suçu varsa devede kulaktır.Kılıçdaroğlunu düşünde olarak hiç desteklemiyorumİFTİRA KÖTÜ
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    sn.Yazar Chp yi değiştirmek o kadar kolaymı. Bugüne kadar orduyu ANTİ MÜSLÜMAN İDEOLOJİK STATÜKO REJİMİNİ Savunan subaylarla donattınız.28 Şubat da da sistemin yerleştirilmesinin som aşaması olarak işleme kondu.Bunun Bİ YIL SÜECEĞİNİ İDDİA EDERKEN BİR AKP ÇIKTI TEKERE ÇOMAK SOKTUMU MU DEMEK İSTİYORSUNUZ.Sonrada işi daha ileri götürerek kurdugumuz yüksek mahkemelerin düzenini bozmak için orduyuda arkasına alarak ANAYASAYI DEĞİŞTİRECEKLER DİYORSUNUZ. İyi güzelde bu halkın güçüyle oluyor.Sizler daha eskisi gibi askerden bir şeyler bekliyorsunu anlaşılan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat