Cevap bekleyen sorular

  • GİRİŞ29.08.2010 09:44
  • GÜNCELLEME29.08.2010 09:44

          Cevap: Bilmiyoruz. Cumhuriyet tarihinde ilk kez yaşanıyor. Bizim sınıfta Yüksel adında bir kız öğrenci vardı. Nüfusta erkek mi görünüyor nedir bilinmez bu kız arkadaşımıza askerlik kâğıdı gelmişti. Müdür muavinine çıktı ve Askerlik şubesine gitmek için izin istedi. Şaka gibi değil mi? Maalesef şaka değil. Yukarıdaki soru gibi.

            Soru 2: Benim oğlumun 14 yaşında SSK’sı yapıldı. Bu geçerli sayılır mı? Ayrıca oğlumun öğrenci olması ve SSK’sının yapıldığı tarihte okulun açık olması sorun teşkil eder mi?

            Bu sorular bir partinin genel başkanının, hem de SSK Genel müdürlüğü yapmış birinin sorularıysa, cevaplarını  da kendisinden daha iyi kim bilebilir ki?

             Soru 3: Yeni anayasada torunumun ve oğlumun daha erken emekli olması için gerekli maddeler var mı?

             Cevap: Maalesef. Onların durumu çok özel

              Kılıçdaroğlu’nun neden HAYIR, HAYIR, diye çırpındığını anlıyor musunuz?     

              Son Soru: her gün Recep Beyi kul hakkı yemekle suçluyorum. Benim dönemimde SSK. Çok fazla zarar etti. Ama yemin olsun kasten yapmadım. Vallahi de Billahi de elimden gelen buydu. Zaten ardından genel başkan seçilmeme şaşırmadım desem yalan olur. Her neyse: Bu kul hakkına girer mi? 

                Cevap : ?

                 “ Kaysı üreticisine soruyoruz. Anayasada sizinle ilgili bir şey var mı diye. Yok.

                 Fındık üreticisine soruyoruz. Anayasada sizinle ilgili bir şey var mı diye Yok.

                 Geçen gün otobüs şoförüne sordum. Onunla ilgili bir şey de yok.

                 Apartman görevlisine sordum. Onla ilgili bir şey de yok.

                 Eve temizliğe gelen kadıncağıza sordum. Yok.

                 Yok. Yok. Yok.

                 Yâda var ama bilmiyorlar. Recep bey’e soracağım varsa açıklasın. Hem de canlı yayında.

                   Yav Allah Aşkına bu anayasa kim için hazırlanıyor. Bunlar da bu memleketin evlatları değil mi?

                    Bir de bize diyorlar ki; niçin hayır için çırpınıp duruyorsunuz. Biz de bu ve buna benzer bir sürü sebep için HAYIR diyoruz.                    

                  “TÜYÜ BİTMEMİŞ BEBEĞİN SSK’SINA GÖZ DİKEN HÜKÜMETTEN NE BEKLENİR?” 

                      Yeni anayasa paketini hazırlayanlara, benim de âcizane bir önerim var. Yeni Anayasa paketine varoşlarda ikamet eden parti genel başkanlarına yardım edilmesi ve onların daha nezih, daha güvenli yerlerde ikamet ettirilmesi için bütçe ayrılması ile İlgili bir madde konulsa HAYIR için çalışan bir parti EVET’ e döndürülmez mi? Bence olur. Olmasa da denemekte fayda var.

İsmail COŞKUN / Haber 7
ismailcsk@gmail.com

Yorumlar3

  • MEHMET ASLANBABA 13 yıl önce Şikayet Et
    mehmet aslanbaba. Sevgili kardeşim başarılar diliyorum. Anayasa değişikliği fındık üreticisine de kaysı üreticisine de orta ve uzun vadede çok güzel faydalar getircektir.Tabii muhalefetin basireti bağlandığı için feraseti köreldiği için göremiyor yada görmek istemiyor..ülkemiz için milletimiz için bu referandum hayırlara vesile olur..ümidiyle..herkesi 12 eylül de sadık başına davet ediyor.Yarınlarımız için EVET........
    Cevapla
  • Sefa 13 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım eline emeğine sağlık..... Yazılarınızı okurken hem gülüyor, hem düşünüyor hem üzülüyorum. Gülüyorum çünki konuları bu kadar mizansel bir şekilde yorumluyor olmanız çok güzel, düşünüyorum çünki birbine bağlantı kurmaya zorlandığımız yerlerde bütünleştirici oluyorsunuz, üzülüyorum çünki bu kadar net , aleni , çocuklara bile okusanız anlıyabileceği açıklamalarınıza rağmen hala anlamamakta ısrar eden , aklın , mantığın bir olduğunu kabul edemeyen insanların var olduğunu görüyorum...
    Cevapla
  • Nazlı 13 yıl önce Şikayet Et
    yaniiiii. evet olabilir önce kılıçdaroğlu ailesinin başını sokabileceği ufak bir villası olsun mesela ... Recep beyin var yaa onun neyi eksikk onurumu haysiyetimi ....
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat