Hayır diyenler elini kaldırsın

  • GİRİŞ01.09.2010 12:33
  • GÜNCELLEME01.09.2010 12:33

Hayır diyenler elini  kaldırsın.. CHP
          Başka? Başka yok mu? DSP
          Başka kimse yok mu? BDP
          Evet acele edelim. Başka? PKK
          Dört olduk. Başka yok mu? E hadi. Nazlanmayın, korkmayın. HAYIR. Adı üstünde hayır. Başka kimse? İnanmıyorum MHP. Oturum kapanmıştır. Hepinizi kutluyorum. MHP’yi ayrıca kutluyorum.

          Arkadaşlar hadi yan yana gelin, el ele tutuşun. Daha samimi olun. Hadi acele edin. Hatıra fotoğrafı çektireceğiz. Tarih sizi hayırla yadedecek. Hadi acele edelim. Birbirinizin elini tutun. Hadi gülümseyin. MHP’li arkadaş PKK’li ve BDP’li arkadaşın arasına geçsin ki saflar belli olsun. Düşmanlar çatlasın. Son bir rica MHP’li, BDP’li ve PKK’lı arkadaşlar birbirini öpsün. Hadi ama nazlanmayın. Çekiyorum. Çek-tim.

          Şaka gibi değil mi?  Evet tarih bu fotoğrafı hep yadedecek, ama zannedildiği gibi hayırla mı yadedecek bilmiyorum. MHP o karede olmamalıydı o trene binmemeliydi. O safta olmamalıydı. O gemiye binmemeliydi. O

          “Eski ülkücülermiş bilmem neymiş. Toplasanız hepsini kırk bir kişi yapıyor. Neymiş efendim? Evet diyeceklermiş. Desinler. Topu topu kırk bir kişi değil mi? Otuz yıldır neredeydiniz? Darbecilerin ödül olarak emekliliklerini Marmaris’de Bodrum’da geçirmesiyle sizin otuz yıldır boş durmanız arasında ne fark var? Ama biz boş durmadık. Hükümet ortağı olduk hükümet. Sembolik ortak bile olsak hükümet olduk. Bakanlık aldık. Öcalan bizim dönemimizde kurtuldu. Ha bir de o dönemde Barzani ile Talabani’ye para gönderilmiş. Benim haberim yok. Belki beni bakkala sigara almaya gönderdiklerinde göndermişlerdir parayı. “

          “Biz Apo’yu kurtaralım, hükümet İmralı ile temas kurmaya çalışsın. Yani PKK’nın ileri gelenleri öyle söylüyor. Tabiî ki inanacağım. Bu yaştan sonra Başbakan’a mı inanayım. Yedirmem arkadaş! Yedirmem! Bu böyle biline! Apo’yu kurtaran ben isem onunla her türlü temas hakkı bana aittir.”

          MHP hayır demekle halkın ne kadarını mutlu, ne kadarını rencide etti bilmiyoruz, ama şunu iyi biliyoruz; İmralı’yı mutlu etti. 

          MHP’nin evet demesi için başka hiçbir sebep olmasa bile aynı fotoğraf karesinde PKK ve BDP ile birlikte görünmenin lekesini yememek EVET demesi için yeterli sebep değil mi?


İsmail COŞKUN / Haber 7
ismailcsk@gmail.com

Yorumlar9

  • dili kalbe 13 yıl önce Şikayet Et
    ayıp2. benmiyim asmayan HAYIR yoksa idam kaldırılsın diyen seninkilermi? benmiyim pkk yı muhatap HAYIR yoksa seninkilermi? benmiyim öcalana sayın diyen HAYIR yoksa seninkilermi? benmiyim bdplilerin şurana bişeymi battısına sessiz kalan HAYIR yoksa seninkilermi? benmiyim mahkemeyi ayakalrına götüren HAYIR yoksa seninkilermi? benmiyim oy uğruna her türlü tavizi veren HAYIR yoksa seninkilermi? kusra bakma ne yazdığını bilmeyen yazarım senin dediğin fotoğraf çekileli yıllar oldu fotoğrafı değiştiripte sunma
    Cevapla
  • dili kalbe 13 yıl önce Şikayet Et
    ayıp1. eğer ki yanlış bilmiyorsam matematiğimde fena değilse gerçi ben senin gibi kpss de tam puan almadım ama BOYKOT demek EVET demek sayın yazar efendi oy vermeyenler toplam oyun dışında kalınca oyların yüzde50si haliyle düşmezmi buda evet çilerin işine gelmezmi?yok cnm sen ver gazını halka, kusra bakma onlar yemez sen ve senin gibiler didinsin dursun evet TÜRK halkı birgün sizide ordan indirecek umarım ozman geç olmaz ama nezman olursa olsun hesap vereceksiniz
    Cevapla
  • mustafa akgül 13 yıl önce Şikayet Et
    ya ismail coşkun. yapma be kardeşim.ben EVET diyecem ama öyle bir yapmışsinki bdp yi hayıcı olarak gösteriyorsun.ya akıl varmantık var bdpliler hayır desin bende busiyaseti bilmiyorum.hatta seninle iddiaya bile girerim güneydoğudan ezici olarak EVET çıkacak.halkı kutuplaştırmak çok yanlış.bdpliler evet derse bendemi terör yandaşı olacağım.yani kusura bakma ama ahmakça bir yazı olmuş.buna kargalar bile güler.
    Cevapla
  • mehmet sağlam 13 yıl önce Şikayet Et
    yazar denen şahıs. hangi cemaattesin bilemiyorum.kpssde kaç puan aldın eğer girdinse?120 netin vardır bence?dindarsındır sanırım...yazar efendi ben chp sempatizanıyım.mhpli olsam seni mahkemeye verirdim.ya aklını başına al yada bu milletin siyasi görüşleriyle alay etme.terbiye insanlar içindir.saygıda insalarda vardır.hele bir beynini kullanma yeteneği var ki hayvanlarda yoktur..insana özgüdür düşünmek ve konuşmak....yazına gelince buram buram yağ kokusu geliyor...haburda kim seyyar mahkeme kurdu bunuda yağ kokan yazına ekle.
    Cevapla
  • Timur 13 yıl önce Şikayet Et
    -niye kaldıralım. maaş cesası yada sürgün mü vereceksin imam efendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat