Torlak Kemal

  • GİRİŞ05.12.2022 11:14
  • GÜNCELLEME05.12.2022 11:14

Seçim takviminde son düzlüğe çıkmaya çeyrek kala herkes eteğindeki taşları birer ikişer döküyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna karşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Global akıl hocalarını devreye soktu.

Kılıçdaroğlu’nun altılı masayı tahakküm altına alacağı konseyinin paşası olarak Jeremy Rifkin takdim edildi. Her ne kadar ağalık ve paşalık unvanları sosyalist bir lidere yakışmasa da, bizim gelenekte büyük ağabeye ağa, en büyük ağabeye ise baş ağa (paşa) denir. Bay Kemal’in 70 kişilik konseyinin bir paşası (baş ağası) olmasa, altılı maşayı hangi elin tutacağı konusunda yaşanacak bir kaos haçlı zihniyetine karşı konumlanmış Türk milletine Papa’nın Concil For İnclusive Capitalizm (Kapsayıcı Kapitalizm Konseyi)’nin ne iş yaptığını merak ettirir.

Yeşil Papa olarak anılan Papa Francis piyasaya çıkmadan önce, Jeremy Rifkin, GDO'lar ve iklim değişikliği gibi konuların eski sağ-sol ayrımlarını ortadan kaldıracağını ve doğanın savunucularının solda ve insan yaşamının savunucularının sağda olduğu yeni bir "biyopolitika" oluşturacağını iddia etmişti. Sosyal müjdenin Papası Francis, Rifkin'in tahminini gerçekleştiren lider olabilmek için kapitalizmin muhafızları örgütünü kurarak, ekonomik haçlı seferinin sömürülen Afrika’ya çaktırmadan nasıl yapılacağını hepimize öğretti.

Rifkin sadece Papa’ya akıl hocalığı yapmadı. Angela Merkel, Nicolas Sarkozy, Jose Luis, Rodriguez Zapatero, Jose Socrates, Avrupa Komisyonu, Avrupa Parlamentosu, hatta hatta Çin dahil Asya ülkelerinin liderlerinden sonra şimdi de Bay Kemal’e danışmanlık yapacak. Rifkin’i göklere çıkaranların yanı sıra yerin dibine sokanlar da yok değil. Bir Amerikalı yorumcu, “Bilimsel veya teknik altyapıdan yoksun olan Rifkin, yarı gerçeklerin, varsayımların, korku hikayelerinin ve düpedüz hurafelerin seyyar satıcısıdır. Gerçek uzmanlığı, bilim kurgusunu müjde gerçeği olarak kabul eden bilgisiz aktivistleri örgütlemek ve onlara ilham vermektir” şeklinde eleştirilerini sıralıyor.

Buğday ve dana eti aktivisti koşerci Rifkin, biyoteknolojinin her zerresinin nükleer soykırım kadar ölümcül bir yok etme biçimi olduğunu iddia ederek sığır etinin "insan kötülüğünün yeni bir biçimi" olduğunu söylüyor.

Bay Kemal’in bu çıkışı, anayasa teklifleriyle dağa fare doğurtan altılı maşanın iradesini kimlere teslim ettiğini göstermesi açısından önemli. Bu milletin hadimiyiz diye yola çıkıp, Bay Kemal’ seçilemeyecek aday ilan edenlerin nasıl hadımlaştırıldığını gördük bu hamleyle. Bay Kemal’in adaylığına karşı çıkan Hadim ağalar 70’lik konseyin sopasıyla birer hadım ağaya dönüştürüldü. Konseyin ilanıyla, Türk seçmenine kurtuluş reçetesi sunmaktan ziyade söz geçiremediği biraderlerinin kulaklarını çekecek kapitalizmin fedailerinin olduğunun mesajı oldu.

Pandemi, Ukrayna Savaşı, Gıda ve Enerji krizi gibi gelişmekte olan ülkeler gibi Türkiye’yi de zora sokan fetret devrinin bulanık havasından istifade ederek kendine taraftar toplamaya çalışanlar tarih boyunca hep olmuştur. Timur’un Yıldırım’ı esir aldığı Ankara Savaşı’nın ardından oluşan fetret döneminde de Şeyh Bedreddin kendine taraftar toplamak için böyle danışmanlar güruhu ile çalışmıştı. Bunların en namlılarından biri de Torlak Kemal namında Rifkin gibi aslen Yahudi olan batini bir fitneci baş ağalık makamındaydı. Komünizmin Osmanlıdaki öncüsü kabul edilen Torlak Kemal, eş dahil her türlü malın toplumun ortak malı olduğunu savunarak kendine epey bir taraftar toplamış, başlattığı isyan hareketi bastırılarak fitnenin karşılığını kellesi ile ödemişti. Osmanlı bu fitneden kurtulduktan sonra İstanbul’u fethedecek güce kavuşmuştu.

Filistin cephesinin çökmesinden sonra elimizden çıkan Güney sınırlarımızın huzura kavuşması için yapılacak bir operasyonun durdurulması için de kah Yunan harekete geçirilir, kah DEAŞ, PKK/PYD’ye yol verilir. Rifkin gibi ideolagların ölümden kurtarmaya çalıştıkları kapitalizm canavarının emperyal iştihasını durduracak yegane güç Türk ordusudur. Tel-Rıfat, Münbiç, Aynel Arab’dan başlayacak terör koridorunu kazıma operasyonu ülkemizde yaşayan veya Suriye’de çadır kentlerinde ölüm kalım savaşı veren milyonlarca masumun evlerine dönüşünü sağlayacaktır. Operasyon, bugüne kadar mızıkçılıkla yerlerinden yurtlarından ettiği insanları terörist ilan eden Esed’in de boyunun ölçüsü alınacaktır. Türkiye’nin geleceği Torlak Kemal fitnesini sandıkta bertaraf ederek nice fetihlere kapı aralamaktan geçmektedir. Milletin hadimi olması gereken ağaların biyolojik eksikliklerinden dolayı tatmim edemedikleri iktidar hırslarını protokolde üçüncü sırada olan hadımağa makamında giderme arzularının Türk milleti elbet sandıkta takdir edecektir. Bu topraklar çok haçlı işbirlikçisi gördü. Ancak işbirliğini bu kadar açıktan ilan ederek milletin karşısına çıkmayı Torlak Kemal bile yapmadı. Vesselam….

MİLAT GAZETESİ

Yorumlar1

  • Tuğlu... 1 yıl önce Şikayet Et
    eyvallah hocam...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat