Derin tuzaklar

  • GİRİŞ06.02.2010 08:52
  • GÜNCELLEME06.02.2010 08:52

Başbakanın EMASYA için “Gündemden çıkacak, ortadan kalkacak, İçişleri Bakanlığı ve Genelkurmay bunun için ortak çalışma yapıyor” sözünden beş gün sonra ve Genelkurmay Başkanının “Kanunda yetki var, EMASYA’ya gerek yok” mesajının yayınlandığı gün, protokolün yürürlükten kaldırıldığı açıklandı.

Peki, şimdi ne olacak? EMASYA kalktı, ama dayanağını oluşturan İl İdaresi Kanunu 11/D maddesi hâlâ yürürlükte. Ve EMASYA sonrasında bu maddenin etkinleştirileceği ifade ediliyor.

Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

Yorumlar1

  • ahmet ilhan 14 yıl önce Şikayet Et
    yepyeni anayasayı halkoyuna sunmak şart. batılı ülkelerde olduğu gibi jandarma özlük,atama ve eğitim yönünden içişleri bakanlığına bağlanmadığı sürece ihtilal olgusu son bulmaz.tevhidi tedrisat varsa harbokulları müfredat proğramıni tarafsız millieğitim talim terbiye kurulu hazırlasın.inkilab tarihini ciheti askeriye canibince hazılanıp sadece m.eğitim tarafından imzalandığı ülkede yaşıyoruz.saçma içhizmet yasası ne zaman tarih olacak.genelkurmay nezaman m.savunma bakanlığına bağlanacak.il idaresi kanunu ne zaman güncellenecek
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat