Fenerbahçe'ye lokum ikramı

  • GİRİŞ13.02.2022 09:57
  • GÜNCELLEME14.02.2022 10:08

Ciddi krizler yaşayan Fenerbahçe, zor gibi görünen bu deplasman oyununda karşısında palavra yabancıların çok sayıda bulunduğu bir Giresunspor buldu. Öyle ki Pelkas, 60 metre sürdüğü topta en küçük bir müdahaleyi bir kenara bırakıp, yanına yaklaşma gibi bir tehdit bile bulamadan antrenmanda bile atılamayacak bir gol attı.

Tek artı dayanıklılık

İsmail Kartal hocanın ciddi krizler yaşayan Fenerbahçe'ye göreve geldiğinden beri bu yana kazandırdığı tek artı bana göre fiziksel olarak dayanıklılık gösterip maçın bitimine kadar bunu sürdürebilmesidir. Savunma dörtlü olarak yerleşirken, ne zamandır oynayamayan kaleci Altay'ı da kalesinde gördük. Bana göre üzerine gelen, tehlike gibi görünen etkisiz şutların ötesinde iki adet de önemli topu çeldi.

Orta alanda Sosa ilk 5 dakikada sahada görünürken, bir de devrenin bitimine 3-4 dakika isminden söz ettirdi. Zajc bu maçta çok etkisizdi. Mert Hakan ve öndekiler elle tutulur bir keklik olan Giresunspor'un ağlarını ancak iki defa havalandırabildiler.,

Küçük çok iyi yönetti

Bu arada maçın hakemi Zorbay Küçük'e de bir övgü yazalım. Bana göre tüm müsabaka boyunca hiç yanlış karar vermedi. Tabii Fenerbahçe'nin bu galibiyeti ligin en üst sırasıyla arasında olan puan farkını kapatabilmek adına olsa olsa bundan sonraki maça kadar bir keyif olabilir. Tabii Fenerbahçe ile ilgili klasmana bağlı böyle bir yorum yapmanın yanı sıra ev sahibi Giresun için de bir kelam edelim.

Bu takım, hocası Hakan Keleş tarafından yeniden gözden geçirilip bu palavra yabancı çoğunluğundan bir an evvel kurtulmanın yollarını bulmalıdır. Aksi takdirde lig değiştirmek kaçınılmaz olacaktır. Benden söylemesi!

MAÇIN ADAMI: Altay Bayındır

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat