CHP kurultayı ve Kemal Bey'in “dostları”

.

  • GİRİŞ31.07.2020 10:30
  • GÜNCELLEME31.07.2020 10:30

CHP kurultayı, Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğunu korumasının yanı sıra yakın geleceğe ilişkin birtakım hazırlıkların sinyallerini vermesi bakımından da önemliydi.

Kılıçdaroğlu’nun “dostlarla iktidara yürüyeceğiz” sözlerinde ifadesini bulan söz konusu “hazırlıklar”, aynı zamanda Türkiye’yi bekleyen birtakım kirli planları ve projeleri de işaret ediyor.

CHP’nin, Türkiye üzerinde dışarıdan kurulacak olan baskıyı içeriden tamamlamaya çalışmanın dışında bir misyona sahip olmadığını unutmayalım. CHP’nin Türk milletiyle ilgili hayırlı bir misyonu, vizyonu kesinlikle yoktur. Kurultayda kararlaştırılan söz konusu “hazırlıklar” da işte bu çerçevede yapılıyor.

Libya’da yenilgiye uğrayan Körfez ülkeleri ile Batı ittifakı, Mısır’ın darbeci generali Sisi’yi öne sürerek, yeni dönemde Türkiye’nin gücünü kırmak için baskıyı artırmaya devam edecek.

Kemal Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP’nin bütün hazırlığı, Körfez’den Akdeniz’e uzanan, oradan da Avrupa’yla birleşen hatta (BAE, Suud, Mısır, İsrail, Yunanistan, GKRY ve Fransa), Türkiye karşıtı ittifakın ihtiyaçlarına göre hizaya geçmekten ibarettir. Kemal Bey’in “dostları” da bu değirmenin su taşıyıcılarıdır.

Tek hedefleri var; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gücünü kırmak. Zira Erdoğan’ın gücünü ve etkisini sıfırlamadan bölgesel güç, küresel bir aktör haline gelen Türkiye’yi sınırlamaları mümkün değil.

CHP kurultayı, dışarının ihtiyaçlarına göre içeriyi düzenlemeye çalışmaktan ibarettir. CHP’yi anlamak için Batı sisteminin beklenti ve ihtiyaçlarını bilmek, yeterlidir!

Amerikan beslemesi medyanın, batı hayranı aydınların, FETÖ kapatması liberallerin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay konuşmasını büyük bir heyecanla karşılamasının sebebi de budur.

Unutmayalım ki, bu çevreleri ancak ve ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devrilmesi, Türkiye’nin eski günlere dönmesi heyecanlandırır, umutlandırır, başka bir şey değil.

Dışarıda ve içeride yapılan hazırlıklara rağmen, Türkiye’nin Ayasofya kararından sonra yeni bir dönemi girdiğini ve bunu da tüm dünyaya ilan ettiğini akıldan çıkarmayalım. Darbelerle, siyasi komplolarla, ekonomiye kumpaslarla durdurabilecekleri bir Türkiye yok artık. 

Akşam Gazetesi

Yorumlar4

  • Devriye 3 yıl önce Şikayet Et
    chp nasıl getirildi ise yine öyle gidecek Diktatör Kılıçtaroğlu ve avanesi...
    Cevapla
  • Yüksel 3 yıl önce Şikayet Et
    kemâl in dost dedikleri pkk fetö siyonist şirketler Türkiye karşıtı kim varsa hepsi dostu. bu millet ve özellikle ulusalcı chpliler bu zavallıyı dudurmalıdırlar
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Şükrü 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun, çok güzel tespitler, tebrik ediyorum
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Morcivert 3 yıl önce Şikayet Et
    kısacası dersimli kemal ve çetesi
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat