Yeniden İstanbul!

  • GİRİŞ08.01.2024 11:06
  • GÜNCELLEME09.01.2024 08:05

İstanbul beş senedir belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldı. Şehir yirmi yıl geriye gitti. 

Geçmiş dönemlerde hazırlanan projelerin açılışından başka bir şey yapılmadı.

 Sıradan belediye çalışmaları bile akamete uğradı. En basitinden örnek vermek gerekirse evimin önündeki durakta otobüslerin geliş saatlerini gösteren sayaç dört buçuk yıldan beri çalışmıyor.

Yine zaman zaman kullandığım tramvaydaki sayaçlar sürekli bozuk. Güvenlik görevlileri belediyeden kimsenin ilgilenmediğini söylüyor.

İdeolojik körlük yaşamayan parti bağnazı olmayan herkes mevcut durumdan şikayetçi.

 İstanbul’da yaşayanlar hak etmedikleri bir dönem geçirdiler. Yerel seçimlerde gereken dersi verecekler. Sokağın nabzını tutan herkes durumu görüyor.

31 Mart tarihi İstanbul’un yeniden kurtuluşu olarak kayıtlara geçecek.

Mevcut başkanın karşısına kim çıksa kazanırdı ama Murat Kurum büyük bir fark atarak kazanacağa benziyor.

 Sayın Kurum Bakanlığı döneminde vatandaşların memnuniyetini kazanmış.

 Yapmacıksız tavrı samimi duruşuyla kısa sürede bütün İstanbulluların da gönlünü fethedeceğine inanıyorum.

İsminin geçtiği her mecliste çok güzel cümleler kuruluyor. Farklı partilere mensup insanlar bile takdir ediyor.

 Milletimiz engin ferasetiyle çalışacak kişiyi gözünden tanıyor. Murat Kurum tecrübesi ve çalışkanlığıyla İstanbul’un kayıp yıllarını tamir etmekle kalmayacak şehri Türkiye Yüzyılına yakışır bir şekilde yönetip öncü çalışmalar yapacak.

İsminin üzerinde milletin ittifak etmesi önemli. Karadenizli olmamasına rağmen bütün Karadenizlilerin doğulu olmamasına rağmen bütün doğulu vatandaşlarımızın sempatisini kazanacak bir enerjisi var.

Önceki seçimdeki hatalar tekrarlanmaz rakibin tuzağına düşülüp gündemde kalması sağlanmazsa şimdiden bu iş tamam diyebiliriz.

Medyada ve sosyal medyada yok sayma politikası güdülerek aleyhte bile olsa hiçbir propaganda yapılmaması konusunda kararlı bir duruş sergilenmeli.

Rakibin yanlışları üzerinden gitmek yerine doğru adayın meziyetlerini sürekli gündemde tutmak yönünde bir strateji izlenmeli.

Gri alandaki kararsız seçmenin ikna edilmesi için gece gündüz çalışılmalı. Teşkilatların gayreti başarıyı taçlandıracak.

Teşkilattaki birlik ruhu ve seçimi kazanma azmi büyük avantaj. Bütün kademeler 31 Mart akşamı kutlama yapmayı hak eden bir fotoğraf veriyor.

Karşı cephenin ekran yüzlerinin ve paralı trollerinin Sayın Kurum’u karalama çalışmaları büyük bir panik yaşadıklarını gösteriyor.

Bu panik hali onlara sürekli hata yaptıracak ve İstanbullular sandıkta gerekeni yapacak.

Böylelikle karanlıktan kurtulacak olan İstanbul muradına erecek tekrardan güneşli güzel günler görecek.

Önce bizler buna yürekten inanmalı sonra evimizdekileri mahallemizdekileri semtimizdekileri şehrimizdekileri bu başarıya inandırmalıyız.

 Üç aydan daha az bir süremiz var. Kum saati işlemeye başladı.

Haydi hep birlikte yeniden İstanbul için ilk günkü heyecanla canla başla çalışalım. Aşkla şevkle meydanlara çıkıp türkülerimizi söyleyelim.

Gecesi sümbül kokan Türkçesi bülbül kokan İstanbul bizi bekliyor.

Yine yeniden…

 

 

Yorumlar4

  • Bayram sahn 3 ay önce Şikayet Et
    Murat kurum un işi zor karşıda hizmete değil idoolojik bir seçmen kitlesi var tuzu kuru dolmuş a halk otobüsü ne metro ya binmeyen mahalle yansa saçını tarayan isterse deprem olsun ne olursa olsun kör bir seçmen var karşı cepede bizimkilerse ders olsun bu diyerek oy vermeyen nice muhafazakar kitle var ortada hepsini bir araya getirmek zor Murat kurum un işi zor Allah kolaylık versin
    Cevapla
  • Züleyha 3 ay önce Şikayet Et
    Son durum: İnadına Murat Kurum.
    Cevapla
  • Salih EKSEN 3 ay önce Şikayet Et
    Aday mükemmel, ancak kesinlikle rehavete kapılmadan çalışmak gerekir.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Recep 3 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat