Savunma sakarlıkları

  • GİRİŞ17.09.2019 09:53
  • GÜNCELLEME18.09.2019 10:41

Erol Bulut ikinci bölgede hiç bir açık bırakmayan 6’lı blokla Fenerbahçe’yi bekledi. Emre’siz Fenerbahçe’de Luis Gustavo ‘oyuna’ mesafe kat ettiren bir çapa görevinden ziyade al verlerle yetinince top dönüp dolaşıp Jailson’a geldi. Alanya da bunu istiyordu. Ersun Yanal ise geçişlerde yapılacak top kayıplarından çekindiğinden buna çok itiraz etmedi. Eksik kalan Fenerbahçe ön bölgesinden gelip pas istasyonu sayısını artıracak birileri ve orta sahada dripling yapacak oyuncuydu. Yine de Fenerbahçe 0-0’ı bu şartlarda kötü oynadı diyemeyiz. Ancak 1-0’da Alanya’nın orta 6’lı bloğu merkezi öne çekince Fenerbahçe savunmasının sakarlıkları başladı. Alanya bundan sonra gole Fenerbahçe’den hep daha yakın oldu. Fenerbahçe öndeki oyuncularını çok az oyuna sokabildi.

 

 

Gecenin sorusu 

Emre’siz bir oyun mümkün mü? Ersun Yanal bunu bulabilecek mi?

 

 

Maçın starı 

Cisse çok istekliydi. Ona yardımcı olan taktik sadakati yüksek bir kalabalık tarafından destekleniyordu. Ancak işi o bitirdi. Hep konstantreydi. Muriç’ten de Rodrigues’ten de Kruse’den de. Ligde 8 takımdan fazla golü tek başına atmak tesadüfen olmuyor.

Maçın olayı 

Fenerbahçe savunma ve kalecisinin 3 golde de yaptığı anormal sakarlıklar tabii ki. Dirar hariç 5 oyuncudan 4’ü rakibe asist denebilecek işler yapınca lig liderine karşı puan, olasılık dışıydı. Emre üzerine inşa edilmiş bir oyun Emre’siz olmuyor.

Kısa mesaj

Luiz Gustavo’dan Emre oyunu beklemek yanlış. Emre’yle birlikte oyunda daha iyi olacaktır.

FANATİK

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat