Olağanüstü gücüyle kazandı

.

  • GİRİŞ17.06.2020 09:40
  • GÜNCELLEME19.06.2020 11:08

Hiçbir şey yokken gol atabilen Trabzonspor’la gol yemek için rakibe ihtiyaç duymayan Fenerbahçe’nin maçı nasıl olur? Öyle başladı. Atılmak için sebep aramayan Emre ile seyirci olmayınca Avrupa rahatlığına eren Cüneyt Çakır bir araya gelince de denklem tamamlandı. Öyle de bitti. Şu bir gerçek ki Trabzonspor hücumu her şartta, oyun seviyesi ne kadar aşağıda olsa da sonuca gidebiliyor. Santrfor istatistiğinde sol bek sahibi olmak harika bir durum olsa gerek. Dün akşam Sosa yokken Nwakaeme sakatlanmışken Ekuban ve Sörloth olağanüstü çalıştılar. 4 kez birlikte net pozisyona girdiler 2 gol buldular. Sahada herkesten farklıydılar. Covid-19’un hiç uğramadığı bir ülkeden gelmiş gibiydiler.

 

 

Emre’ye öfke kontrolü şart

Fenerbahçe’de özellikle Muriç’se sanki Wuhan’dan gelmiş gibiydi. Fizik ve mental olarak olağanüstü başladığı sezonda dün itibarıyla çok aşağılardaydı. Tabii Kayseri maçında olduğu gibi cepte Emre faktörü olsaydı Trabzonspor’un hiç alamadığı orta sahada ikinci yarıda Gustavo’ya desteğe gelip dengeyi ev sahibi lehine çevirebilirdi. Ama saçma sapan bir pozisyonda kendisini attırınca bu şansa elden gitti. Eğer Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de bir göreve gelecekse mutlak öfke kontrolünü öğrenmesi gerekiyor. Saha dışında başka saha içinde başka olmaya devam edecekse saha dışında bir hayat herkes için daha iyi olur. Trabzonspor kendi standartlarında çok kötü oynadığı bir maçta dahi galibiyeti ve turu hak etti. Olağanüstü bir hücum güçleri ve kalecileri var ve dün kötü oynadıkları bir maçta kalecilerine ihtiyaç duymadılar.

FANATİK

 

 

Yorumlar1

  • agah 3 yıl önce Şikayet Et
    atan ve tutan iyi. oynanan oyun zevk vermedi. Trabzon hücum ettiği vakit çok daha güzel bir oyun sergiliyor. Taraftar da takımdan güzel oyun bekliyor. yoksa kuru kuru skor çok tatminkar değil.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat