Büyük fırsat

  • GİRİŞ07.07.2020 09:15
  • GÜNCELLEME08.07.2020 10:40

Gençlerbirliği aradan galibiyetle döndü ama son 3 maçtır gol atamıyor. Dolayısıyla tehlikeyi yaşamakla kalmıyorlar bir gol kriziyle de uğraşıyorlar. Bu onlar için hayati bir dönemeç olabilir. Fenerbahçe ise Çalımbay ve Terim’in takımlarını toparlamakta yaşadıkları zorluk ve Beşiktaş’la oynayacak olmanın yarattığı fırsatla 4 maçın sonunda bambaşka bir yerde ligi bitirebilir. Aradan önce tahmin etmenin imkansız olduğu bir yerde. Gençlerbirliği’nin yaşadığı skor krizi, kazansa da savunma kırılganlığını en üst seviyede yaşayan eksik Fenerbahçe savunması için bir şans olabilir. Ferdi’nin son maçta oynadığı çözüm üreten futbolun arkadaşları tarafından daha çok desteklenmesi ve Muriç’in ligin başındaki standardına yaklaşması onlar açısından önemli. Luiz Gustavo’nun muhtemelen savunmaya geçeceği maçta Emre’nin bu kez ilk 11’de başlayıp maçı erken çözmek Gençlerbirliği’nin direncini kırmak daha doğru bir çözüm olabilir.

 

 

Bu istatistiğe dikkat!

Ev sahibi salgın sonrası çıktığı ilk lig maçını kazanırken, sonrasında oynadığı 3 maçı da kaybetti. Konuk Fenerbahçe de bu süreçte oynadığı 4 lig karşılaşmasında 3 kez galip gelen taraf olurken, 1 kez de mağlup oldu.

 

 

Ön plana kim çıkar?

Altay ve Ferdi, Göztepe maçının kahramanlarıydı. Sarı- Lacivertliler sezon başındaki savunma sorunlarını tedavi edebilmiş değil. Hücumda ise erozyona uğradı. Rodrigues’in sağda ve Ferdi’nin solda Vedat’ı desteklediği bir oyun Emre’nin pas dağıtımıyla iş yapabilir.

Kısa mesaj

Maçları son dakikalarda çevirmeyi bir alışkanlık haline getiren Fenerbahçe, maçı bu kez hızlı bir KISA girişle baştan çözmek isteyecektir.

Yorumlar1

  • Veysel YILDIZ 3 yıl önce Şikayet Et
    sayın Demirkol ver coşkuyu... ama fayda eder mi ? bilmem...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat