Fırtına'yı stres uyuşturdu

  • GİRİŞ09.07.2020 10:54
  • GÜNCELLEME10.07.2020 10:55

Antalyaspor sakatlıklar ve cezalılar yüzünden 5 değişiklik hakkı olan maça 2’si kaleci 5 yedekle çıkmak zorunda kaldı. Şampiyonluğun güçlü adayı Sörloth’lu, Sosa’lı Trabzonspor ilk yarıda 2 penaltı golü buldu ama başka bir isabetli şutu yoktu. 3. isabetli şut maçın sonlarına doğru ve çok zayıf geldi. Bordo-Mavililer'in rakip yarı alana bu kadar ağır geçtiğini en kötü oynadığı maçta dahi hatırlamıyorum.

 

 

Oyun ezberini kaybetmiş

Tamer Hoca ön alan baskısını orta sahayla bütünleştirmeyi çok iyi başardı. Kalecisiyle asist yapabilen, sol bekiyle gol bulabilen Trabzonspor rakip ceza sahası içinde duran toplar dışında hiç şans bulamadı. Bunda stres ne kadar rol oynadı bilmiyorum. Ancak oyun ezberini bu kadar kaybedecek kadar stresli olmak ancak kaygı seviyesinin bir uyuşukluk yaratmasıyla mümkün olabilir.

 

 

Rakip kaleye gidemiyorlar

Öne geçtiği maçlarda dün 24. puanını kaybetmiş olmaları başlı başına ligdeki genel durumlarını anlatıyor, tamam. Ama Trabzonspor’un son maçlarda rakip kaleye gitme konusunda gittikçe büyüyen bir sorun yaşaması daha önemli bir düşüş nedeni. Çünkü Trabzsonpor hiç oynamazken dahi mükemmel goller atarak buraya kadar geldi. Dün ne kanatlardan, ne merkezden eksik Antalya savunmasını zorlayabildiler. Stres onları gerçekten uyuşturmuş gibiydi.

FANATİK

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat