Avrupa'da Zafer gecesi olsun!

  • GİRİŞ15.09.2022 10:20
  • GÜNCELLEME15.09.2022 10:21

FENER'İN EN CİDDİ SINAVI

Fenerbahçe'nin bu sezon en ciddi sınavı. Rennes sezona kötü başladı ama oyunları yavaş yavaş oturuyor. Özellikle iki hızlı kanatlarını çok iyi kullanıyorlar ve oyun yönünü çok hızlı değiştiriyorlar. Jorge Jesus'un, kontrollü ve oyun merkezini geride tutan bir oyun oynayacağını ve beraberliği kötü bir sonuç olarak görmeyeceğini düşünüyorum.

TRABZON'UN ISRARI GEREKSİZ

Abdullah Avcı, Adana Demirspor maçından sonra basın toplantısında işlerin yürümediğini kabul etti. Farklı bir kadroya, geçen seneki oyununu oynatmaya çalışmak Visca ve Nwakaeme'siz denklemde mantıklı değil. Avcı, bu maçtan itibaren yepyeni bir oyuna geçecektir. Gbamin'i savunmanın önünde tek tutacağı kalabalık bir orta saha oyununda hem eldeki hem de savunma açısından avantaj sağlayabilir. Kanat oyuncularından feragat etmek bir yöntem... Bu kadar kendilerinden bekleneni veremezlerken, ısrara gerek yok.

BAŞAKŞEHiR MAÇIN FAVORİSİ

Emre Belözoğlu'nun öğrencileri, ne olursa olsun sakin kalmayı biliyor. Biglia'nın yetenek ve tecrübesi, çok rahatlatıcı. Oyunu istediği gibi yönlendiriyor. Savunmanın merkezinin de Weghorst ile nasıl boğuşabildiğini gördük. Hearts maçından farklı yeni bir 11 ile Beşiktaş'ı devirdiler. Fiorentina, istediği seviyede değil ve ligdeki Verona maçını daha fazla önemseyeceklerini düşünüyorum. Başakşehir favori.

SiVASSPOR YENİ OYUN BULMALI

Rıza Çalımbay bir türlü oyunu oturtamadı. Tamamen Gradel üzerinden yürüyen bir takım olmanın ötesine geçemiyorlar. O da organizasyonu yapacak derinlikte bir oyuncu değil. Zor kaleye gidiyorlar ve kolay kaçırıyorlar. Rakipten bağımsız olarak Sivasspor, kendi kendisini zorluyor. Rıza hoca yeni bir oyun bulmalı.

FANATİK GAZETESİ

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat