Hollywood starları elma cromla nasıl zayıflıyor?

  • GİRİŞ09.02.2009 18:35
  • GÜNCELLEME10.02.2009 18:35

Çok güzel, formda, zengin ve hayatlarından memnun insanlara bakıp onların daha ayrıcalıklı ve mutlu olduğunu düşünüyorsanız, kendinizi bir an için durdurun. Herşeyi bırakıp kendinize sadece yarım saat ayırın o da çoksa sadece on dakika ( Kendinizi özel bir yerde hissedin.

Gözlerinizi kapatın ve dışarıdan bakın kendinize, nasıl düşünüyorsanız başkalarının da sizi öyle gördüğünü algılayacaksınız. Bu dünya sizin etrafınızda dönüyor, siz nerede olursanız olun en merkezdesiniz. Siz varsanız herşey var yoksanız anlamı da yok. Lütfen bunu düşünün. Ne kadar değerli olduğunuzu, bu yaşama neler kattığınızı, verdiklerinizi hatırlayın. Sen mutluysan herşey daha farklı olacak. Tüm geçmişi, haksızlıkları ve olumsuzlukları bırakın ve kendiniz için yaşamaya başlayın. Çünkü zaman zaman çok özel ve önemli olduğumuzu unutuyoruz.)

Yaşamda en güzel şey herşeye olduğumuz yerden yeniden başlayabilmemiz. Bugün kendinizi çok kötü ve kilolu hissediyorsanız yalnız olduğunuzu düşünmeyin. Ünlü hatta dünyanın en çok beğenilen kadınları bile kendilerini bazı zamanlar çirkin ve kilolu hissedebiliyorlar. Önemli olan güzel olmak değil, çoğu zaman kendisine özen gösteren ve hangi özelliği ön plandaysa onu ön plana çıkaran kadınlar daha çok ilgi çekiyor. Biraz kilo verip örneğin gözleriniz anlamlıysa onu öne çıkarın. Asla vazgeçmeyin kendinizden.

kullanBacaklarınız kalın veya basenleriniz olabilir ya da burnunuzu beğenmeyebilirsiniz. Ama unutmayın pek çok Hollywood yıldızı kusurlarıyla ünlü oldu. Eğer zamanınız ve paranız yoksa kendiniz yapabilirsiniz. Başkaları yapıyorsa neden siz yapamazsınız? Önce kendinize inanın ve zayıflamaya başladığınızı kimseye söylemeyin. Çünkü sizin başkalarının yapamazsın diyen yorumlarına ihtiyacınız yok. Benim gibi diyet yapmak size de zor geliyorsa ben çözümü Elma Krom kapsülünde buldum. Hollywood starlarından Jenifer Aniston, Halle Berry ve Catherine Zeta Jones en büyük yardımı kromdan alarak formda kalıyorlar.

Daha önce Dr . Alp Mamak tavsiyesi ile krom kullanarak çok hızlı ve başarılı bir şekilde kilo verdiğimi anlatmıştım sizlere. Çünkü krom iştahı dengelediği gibi tatlı, karbonhidrat isteğinizi gerçekten azaltıyor ve siz farkında olmadan daha az yemeye başlıyorsunuz. Elma sirkesi ise yağları eritme ve metabolizma düzenleme etkisine sahip.
Bana hangi krom hapını kullandığıma dair sorular sordunuz.

Bu kapsül Türkiye’ye geldiği zaman çok sevindim. Yıllardır pek çok ünlü diyetisyen ve doktorlar programda bana elma sirkesi önerdiler.  Ama elma sirkesinin asitli tadını beğenmiyor ve mideme dokunduğu için kullanamıyordum. Elma sirkesi ve kromun beraber bulunduğu kapsülü denedim. Faydasını siz de görebilirsiniz.

Biraz kilo alsam dengelemek için hemen elma krom kapsulüne başlıyorum. Günde iki kez yemeklere başlamadan önce alıyorum ve benim gibi iştahlı birini bile durdurabildi. Kendinizi zorlamadan ama kullanırken yediklerinize de biraz özen göstererek sağlıklı bir kilo kontrolü sağlayabilirsiniz. Zaten canınız pek tatlı ve unlu gıdalar istemeyecek. Yağı günde sadece 2 tatlı kaşığına indirin. Bunun yanında bol sıcak su ve bitki çayları içerseniz sizde kilo verebilirsiniz.

Sıcak su vücut ısısıyla yakın olduğu için yağları eritmekte çok etkili ve dr Ender Saraç’ın da anlattığı gibi elma sirkesi zayıflamada çok etkili.

Elma Krom kapsülü ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için  www.elmakapsulu.net sitesini ziyaret edebilirsiniz

Sevgiyle kalın

Meltem Şarkışlalı / Haber 7
meltemsarkislali@gmail.com

Yorumlar2

  • Muhammed Halid 15 yıl önce Şikayet Et
    rahatsız:). Yaw tamam olabilir zayıflanabilir. Ama senin vesikalık fotoğrafın ne gözüküyo haberde. Hadi önceki boy resmini koyup armut-crom diyetinden sonraki boy fotoğrafını koysan millet anlar,aaa bak zayıflamış der. Kafa resmin ne gözüküyo yaw:))))
    Cevapla
  • YÜCEL USTA 15 yıl önce Şikayet Et
    Sıcak Su?. Hanımefendi sıcak suyun yağları yakması gibi birşey sözkonusu olamaz, ancak ağır işleyen sindirim sisteminin çalışmasını hızlandırabilir.Ukalalık saymayın bilginiz olsun diye belirttim.
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat