Baykal, CHP’nin kimyasını bozdu

  • GİRİŞ27.06.2015 11:53
  • GÜNCELLEME28.06.2015 09:38

Seçim sonrası Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı 14 maddenin 10’u hangi isimle ilgiliydi? 

Recep Tayyip Erdoğan. 
Kılıçdaroğlu için varsa yoksa Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve makamını itibarsızlaştırmak. Bu hedef için, kendinden önceki genel başkanı kasetlerle koltuğundan etmiş ‘paralel örgüt’le ittifak yapmaktan bile geri durmadı. 
Ancak, Deniz Baykal bütün planlamaları yerlebir etti. Önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşerek, sonra da  yaptığı açıklamalarla partinin ve Kılıçdaroğlu’nun kimyasını, sinirini bozdu. Baykal, Kılıçdaroğlu’nun bugüne kadar büyük çabalarla kurduğu oyuna çomak soktu.      
Baykal ne mi yaptı? 

Beni Erdoğan’dan başkası çağırmadı 

Baykal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetinin hayırlı bir başlangıç olduğunu belirterek, “Neden böyle bir çağrıya Cumhurbaşkanı dışında başka kimseden muhatap olmadım sorusunu da kendi kendime sordum. Konuşulması gereken durumlar var, konuşmak lazım” dedi. 

Yazının tamamı için tıklayınız...

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat