Caner Erkin'in anlaşılmaz hırsı

  • GİRİŞ22.10.2013 09:20
  • GÜNCELLEME22.10.2013 09:20

Fenerbahçeli Caner Erkin, Erciyessporlu rakibine “Adam öldürmeye teşebbüsten” yargılanacak türden aksiyonlarda bulundu.

Maç için Ersun Yanal gerekli önlemi alarak Caner'i anında oyundan çıkardı. Peki ya insanlık? Caner'in sırf topu alma hırsıyla yaptığı bu hareketin ardından çalan faul düdüğüne iki elini yanlara açarak tepki vermesi de ayrı bir garabet.

Geçmişte etmediği küfürden dolayı kırmızı kart görüp ceza alan Caner'in isyanına o gün nasıl hak verildiyse bugün de Caner'in sahadan atılmamasına isyan edenlere hak vermek gerekir. Bu dava burada bitmemeli ve PFDK Caner Erkin'i cezalandırmalı.

Ne diyelim? El insaf…

GENÇLERBİRLİĞİ KARIŞTI

Gençlerbirliği, tarihinin en kötü sezon başlangıcını yaparak son 4 haftada “Sıfır” puan çekti. Tabi bu durum Başkan İlhan Cavcav'ın tepkisine neden oldu. Hem teknik direktör Metin Diyadin hem menajer Cem Onuk kulüpten gönderildi.

35 yıldır kulübün Başkanlığını yapan İlhan Cavcav şapkayı biraz da önüne koyup düşünmeli. Şimdiye kadar ucuz transferlerle aldığı oyuncuları milyonlarla ifade edilecek rakamlarla pazarlayan Cavcav'ın aynı hesabı son dönemlerde tutmuyor. Başkent ekibi geçtiğimiz sezon da ikinci yarıda yakaladığı ivmeyle kümede kalmıştı. Çekirge misali sıçramaların sonu gelebilir.

Başkent ekibi ve kasasında artı olan ender kulüplerden biri olarak Ankaralıların da şampiyon görme hakları var. 35 yılda tribünlere maç başı ortalama 5.000 tane dahi seyirci çekemeyen Cavcav, bunun sebebini biraz da kendine sormalı. Oysa ki Başkent'in nüfusu 4-4.5 milyon civarında.

Ne diyelim? Artık sadece kasalar değil, müzeler de dolmalı…

AHMET PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM

Cumartesi günü PTT 1.Lig'de Samsunspor, lider Balıkesirspor'u ağırladı. Mücadeleyi ev sahibi Samsunspor 3-0 kazandı.

Ancak Samsunsporlu taraftarlar, skorun getirdiği keyifle şu an Balıkesirspor'un kalesini koruyan eski kalecileri Ahmet Şahin'e “Ahmet pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım” tezahüratlarıyla sataştılar.

Fakat Samsunspor'lu taraftarlar Ahmet Şahin'in takımlarında oynayan son dönemdeki en başarılı kalecilerin başında geldiğini unuttular sanırım. Zira tecrübeli eldiven 2009-2010 sezonunun devre arasında geldiği kırmızı beyazlılarla ertesi sene Süper Lig'e yükselmiş ve bunda en önemli paya sahip oyunculardan biri olmuştu. 22 Mart 1978 doğumlu başarılı eldiven, belki de o sezonun 1.Lig'de en başarılı kalecisiydi.

Süper Lig'de de yarım sezon Samsunspor'a hizmet eden Ahmet Şahin, ardından Elazığspor'a transfer olmuştu.

Ne diyelim? Biraz vefa…

Selam ve dua ile…

muslumisiklar@gmail.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat