Kötü Şöhretsiz Aziz Yıldırım!

  • GİRİŞ07.11.2013 12:11
  • GÜNCELLEME07.11.2013 12:11

Ancak bu seçimden bir gün önce Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu için ilginç bir oylama yapıldı. Oy birliğiyle bu üçlünün kötü şöhrete sahip olmadıkları kararına varıldı.

Yıldırım'ın Başkanlık dönemindeki bazı tavırlarına bakarak kötü şöhrete sahip olup olmadığının kararını üyelerden sonra bir de sizler verin.

KÜSTÜRMEDİĞİ GRUP KALMADI

-Yöneticiler-

Aziz Yıldırım 15 yıldır bu büyük kulübün Başkanlığını sürdürüyor. Bu süreçte yönetimde çalıştığı Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar gibi Fenerbahçelilerle ayrı düştü. Mehmet Ali Aydınlar'ı TFF Başkanlığı'na getiren kişi kendisiydi. O makamdan dolaylı yoldan alan yine kendisi oldu.

Hatta kardeşi Ali Yıldırım'la dahi sorunlar yaşadı.

Üstelik bu isimler, sadece bir çırpıda akla gelenler.

-Teknik Adamlar-

Sarı-lacivertli takımda hem futbolcu hem teknik adam olarak yıllarca başarılı performans sergileyen, adı kulüple özdeşleşen Aykut Kocaman'ı sezon başında apar topar gönderdi. Kocaman ile tartışması bu kararda etkili oldu.

2006'da son hafta Denizlispor'u yenemeyerek şampiyonluğu kaçıran takımın teknik direktörü olan Daum'a kızdı ve Alman hocayı takımdan kovdu.

Üç sene sonra aynı Daum'u yeniden takımın başına getirdi. Yine aynı Daum'un takımı o sezon da son hafta Trabzonspor'u yenemeyince tarih adeta tekerrürden ibaret oldu. Alman hocaya yine kızıldı ve ülkesine gönderildi.

-Futbolcu-

Futbol takımının gelmiş geçmiş en önemli yabancı futbolcusu olan, hatta heykeli dikilen Alex De Souza'yı bir günde takımdan kovdu.

-Tercüman-

Brezilyalı futbolcuların tercümanlığını yapan Samet Güzel'i Alex'in kovulması olayında tüm ülkenin gözü önünde yalancı şahit durumuna düşürerek, genç tercümanın mahcupça istifa etmesine neden oldu.

-Taraftar-

Şike süreciyle birlikte bazı taraftarların gözünde başlayan kırılmalar, Alex'in kovulmasından sonra daha da arttı. İster istemez bu durum bazı maçlarda Aziz Yıldırım'ın protesto edilmesine kadar vardı.

ŞİKE OLAYLARI DA CABASI

Takımdaki huzursuzlukların tüm bunların yanı sıra en önemli sebebi de şike olayları oldu.  Maalesef Fenerbahçe, geçmişte hiçbir Başkan zamanında düşmediği duruma Aziz Yıldırım zamanında düştü.

Yukarıdan aşağıya doğru;

Sadettin Saran, Mehmet Ali Aydınlar, Ali Yıldırım, Aykut Kocaman, Daum, Alex De Souza, Samet Güzel, taraftarlar, şike olayları, Trabzonspor ve medya ile olan ilişkileri dikkate alındığında Aziz Yıldırım'ın ne içtekilerle ne de dışarıdakilerle sağlıklı ilişkilere sahip olmadığı görülecektir.

ÜST ÜSTE SORULAR SORU İÇİNDE

Tüm bu özel ve tüzel kişiliklerin hepsi yanlış, sadece Aziz Yıldırım doğru olma ihtimali nedir? Ya da böyle bir ihtimal var mıdır?

Kötü şöhrete sahip olmadıklarının kararını kimler verdi? Kararı verenlerin o makama getirilmelerinde Aziz Yıldırım'ın etkisinin olma ihtimali yüzde kaçtır?

Hiçbir kulüpte böyle bir oylamaya gerek duyulmazken Fenerbahçe Spor Kulübü'nde bu tür bir oylamaya neden ihtiyaç duyuldu? Ateş olmayan yerden duman çıkma ihtimali ne olabilir.

Dua ve selametle kalın…

Müslüm Işıklar - Haber 7

muslumisiklar@gmail.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat