Süper Lig lideri PTT 1.Lig sonuncusuna yenilirse

  • GİRİŞ05.12.2013 10:45
  • GÜNCELLEME05.12.2013 10:45

Bu takımların öncelikli hedefi Süper Lig şampiyonluğudur. Elenen takım, kaybedilen kupaya, kaçan lig şampiyonluğu kadar üzülmez. Türkiye Kupası öyle takımlar açısından “İstemem yan cebime koy” anlamı ifade eder.

Yalnızca, o sezon zirve umutlarını tükettilerse Avrupa'ya kapı açmasından dolayı bu kapıyı kullanmayı isterler.

FENERBAHÇE VE TRABZONSPOR ALT LİG TAKIMLARINA ELENDİ

Dünkü kupa maçlarında Trabzonspor, PTT 1.Lig ekiplerinden Balıkesirspor'a 3-1, Fenerbahçe de Fethiyespor'a 1-2 mağlup olarak elendi.

Özellikle Fenerbahçe hem sahasında oynaması hem Süper Lig'de doludizgin gitmesi hem de rakibinin kendi liginde dahi başarısız olması nedeniyle maça mutlak favori olarak çıktı. Son iki sezonun kupa şampiyonu üstelik öne geçmesine rağmen üstünlüğünü maç sonucuna yansıtamadı.

Normalde Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmek üst düzey takımları çok üzmez. Ancak elendiğin takım alt liglerden olunca sizinle uğraşılması da kaçınılmaz olur.

Üstelik Süper Lig lideri Fenerbahçe'nin elendiği ekip, PTT 1.Lig'in 6 puanlı son sıradaki takımı Fethiyespor olunca espriler, şakalar daha büyük boyuta ulaşır.

NURULLAH SAĞLAM: KUPA MAÇLARININ GETİRİSİ YOK AMA…

Geçen sezon Süper Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun o zaman ki teknik direktörü Nurullah Sağlam, kupada 3. Lig takımı Siirtspor'un karşısına ideale yakın bir kadroyla çıktığında gelen eleştirileri “Bu maçın getirisi sıfır ama götürüsü bin kat daha fazla” yorumuyla yanıtlamıştı.

Galatasaray'a Gaziantep BB maçının getirisi olmadı. Hatta futbolcular tur atlamalarına rağmen eleştirilerden yine de kurtulamadılar. Trabzonspor ve Fenerbahçe'ye ise getirisi olmayacak Balıkesirspor ile Fethiyespor maçlarının götürüsü ağır oldu.

En azından bir gün önce sosyal medyada Sabri ile dalga geçenler, dün aynı sosyal medyada kendilerine yöneltilen şakaları savuşturmayla uğraştılar.

Selam ve dua ile kalın.

Müslüm Işıklar - Haber 7

muslumisiklar@gmail.com

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat