Alkışlanmayacak yazı
- GİRİŞ10.06.2010 09:22
- GÜNCELLEME10.06.2010 09:22
Aşağıda çizdiğim tablo reel politikayı anlatıyor. Yani olanlar ve olacakları. Olmasını istediklerimi değil. Öyle olsa elbette farklı şeyler yazardım. Kahramanlık yazıları yazmak kolay. Prim de yapıyor üstelik. Ama derdim prim yapmak değil, pek de sevimli olmayan gerçekleri anlatmak.
***
O nedenle alkış almamak pahasına İsrail'in gücü ve bunun Türkiye'ye zararlarından bahsetmek zorundayım.
Ana karadan kopuş ve Ermeni meselesi
Bugünü yani 9 Haziran 2010'u not alın bir kenara. Çünkü bugün Türkiye tarihi açısından bir dönüm noktası. Ana karadan kopup uzaklaşıyoruz adeta. BM Güvenlik Konseyi'nin İran ile ilgili yaptırımlarına 'hayır' oyu vererek, Batı bloğuna 'ben başka sularda da yüzebilirim arkadaş' diyoruz.
Köşe yazısının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz
Yorumlar7
-
Kamil
16 yıl önce
Şikayet Et
ne alkışı. aman ödümüz koptu yani,üstelik yıllardan beri ermeni soykırım tasarısı ile uğraşıyoruz,gına geldi artık abd ya onaylarsa korkutmaları,kimse kusura bakmasın ama öyle kendi aralarında belge imzalamayla olsaydı o zaman savaşlara ne gerek varki,üstelik biz burdayız bir karış toprak almak isteyen varsa gelsin bakalım bu iş o kadar kolaymıymış bir gösterelim kendilerine ( bakınız ÇANAKKALE )
Beğen
Cevapla
-
salih güngör
16 yıl önce
Şikayet Et
Tamam da. Allah askina ermeni meselesin de kac avrupa ülkesinin meclisi bizi soykirimci ilan etti.Peki sizin öcü araplarin kaci..Egri oturup dogru konusmak lazim,ne cografi ne de kültürel olarak avrupaya ait degiliz.Bunu avrupalilar birlige girmeye niyetlendigimiz günden beri zikrediyorlar.Bence özümüze dönüyoruz.
Beğen
Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle