Medya 2010 ve mantık

  • GİRİŞ19.03.2011 09:09
  • GÜNCELLEME19.03.2011 09:09

Oda TV'nin bilgisayarından çıkan "Medya 2010" belgesinin doğruluğuna birçok meslektaşımız inanmadı. Bunlardan biri de Ahmet Hakan. Ona göre, "Sorumluların Hıyanet-i Vataniye Kanunu'ndan yargılanacağının" belirtilmesi, mantıklıdeğilmiş. Hakan, "Böyle aptallık olur mu?" diye soruyor.
Madem, "Hiyanet-i Vataniye Kanunu'ndan" söz etmek aptallık, o zaman her belgede parmağı olan (!), Kafes'ten Balyoz'a, hatta yeraltından çıkan silâhlara kadar bir dizi tertibi maharetle yürüten (!), "The Cemaat" mensupları mı aptal? Onlar neden böylesine acayip bir teklifi, düzmece belgelerin içerisine koymuşlar?
Evet... Medya 2010'a -mantığa ters düşüyor gerekçesiyle- itiraz var. Oysa biraz eskilere dönersek, askerin hazırladığı yazılar arasında akla ziyan diyebileceğimiz ve tuhaf karşıladığımız neler çıkmıyor ki!

Yazının tamamını okumak için bu linki kullanabilirsiniz

(Nazlı Ilıcak - Sabah)

Yorumlar1

  • KALEM 13 yıl önce Şikayet Et
    ahmet hakanmı odakim:). ha şu kendini gazeteci sanan entellektüel görüntü için sakal bırakan şahıs :) yav nazlı hanım sizde onumu kale aldınız.onu kendi tipindeki gazeteciler bile kale almıyor.hatta hec takmıyorlar:)bide sanırım aynadaki yüzüde onu pek takmıyor:) demokrasi kevranı yürüyor nazlı hanım .ürüyenler de oluyor bu arada tabi:)ee nede olsa TÜRKİYE yi ilk defa bu kadar büyük şaşaalı güçlü dik ve dunyaya msj veren ve dunya siyasetine yön veren devlet olarak yeni yeni görüyorlar ondandır üremeleri sanırım:)
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat