Dikkat!!! FETÖ dumanlı havayı sever

  • GİRİŞ06.02.2018 09:33
  • GÜNCELLEME06.02.2018 09:33

Kurt dumanlı havayı sever, Şubat ayı FETÖ’nün daha önce senaryosunu yazdığı ve Samanyolu’nda da yayınlattığı Şubat Soğuğu isimli diziden dolayı, örgütün beklentide olduğu bir aydır. 

Bütün televizyon kanallarında, Türkiye’nin ordusuyla, kara-hava güçleriyle, topuyla tüfeğiyle, Afrin’e yoğunlaştığı, PKK ve PYD ile savaştığı bir dönemde, bir taraftan da CHP’nin 35. Olağan Kurultayında siyasi bir değişim arayışı, yazılı ve görsel medyayı işgal etmiş durumda. 

Manşetler hem Afrin savaşı, hem de CHP’nin Olağan Kongresi ile başkan seçimine odaklanmış durumda. FETÖ’nün bu dikkatlerin dağıldığı dönemde fırsat kolladığı hiç unutulmamalıdır. 

FETÖ’ye ve örgütüne dikkat etmeli, gevşeklik gösterilmemelidir. Belki toparlanma ve palazlanma imkânlarını değerlendirerek, Türkiye’nin Suriye’deki Afrin Harekâtı’na yoğunlaşmasını fırsat bilerek, bir kalkışma yapabilecek planlarının hazırlığı içerisinde olabilir. 

PKK 50 yıldır dağda taşta, Doğu ve Güneydoğu’da, Suriye’de, Irak’ta, Kuzey Irak’ta kurmuş olduğu teşkilatları ile Türkiye›ye sürekli zarar verip, 50 bine yakın askerimizi, polisimizi, hendek savaşları ile zarara uğratması ve ihanetlerine devam ettiği gibi, FETÖ’de 50 yıldır ABD’nin desteklediği, içerden kamu kurumlarını ve devletin bütün güçlerini ele geçirecek faaliyetleri ile ikili kıskaç halinde, içten ve dıştan, görevlerini ifa etme fırsatını kollamaktadır. 

Bunun ikisini birlikte ele alıp incelemek ve hiç gözden kaçırmamak gerekir. Bugün Afrin’deki hadise gündemi doldurmuş olmasına rağmen, FETÖ’nün yavaşladığını veya bir şey yapmadığını düşünmek, büyük bir tehlike arz etmektedir. 

FETÖ, Afrin Harekâtı’ndan daha tehlikeli bir hazırlık içerisinde olabilir. APO’nun ve FETÖ’nün bu peydahlamakta olduğu terör örgütlerinin başı olduğu düşünülürse, FETO ABD’nin açık korumasında ve konforunda Pensilvanya’da, APO da İmralı Adası’nda her türlü konfor içerisinde, faaliyetlerine ve yaşamlarına devam etmektedir. Türkiye’nin bu iki terör örgütü ile savaş halinde olduğu açıktır. APO örgütün başı olarak, bizim elimizde bulunmaktadır. 

Biz eğer FETO’yu ABD’den isteyip bu örgütün kökünü kurutmak istiyorsak, önce elimizdekiAPO’nun bir an evvel cezalandırılıp, örgütün psikolojik olarak çökertilmesi ve onun vatana ihanet suçundan, en ağır bir şekilde idamla cezalandırılması gerekir. Her ne kadar yasalarımızda idam olmasa da, vatana ihanet suçundan idam edilebilir. 

Türk askerinin Afrin’de, dağda, taşta APO’nun posterini bombaladığı ve PKK, PYD, YPG örgütüne korku salıp, psikolojisini bozması elbette çok önemlidir. Esas onları tamamen bitirecek olay; APO’ya İmralı’da paşalar gibi bakmak değil, alıp Taksim Meydanı’nda örgütün gözünün önünde, belirli gün ve saatte örgüte meydan okuyarak, onu ipte sallandırmaktır. 

Hem şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, hem anaların ve babaların kalplerindeki ıztırapları dinmiş olacak. Türkiye›nin gücü dünyanın her tarafındaki bütün terör örgütlerine, özellikle bu işin bittiğinin açık bir cevap olmuş olacak. PKK böylece artık APO’nun idamı ile beraber, tamamen kolunu kanadını kıpırdatamayacak şekilde cezalandırılmış olacaktır. 

Bu hem ilahi adalete, hem de dünyevi adalete uygundur. 

Eğer APO bugün dışarıda örgütünün başında olsaydı, binlerce ölüm fermanını verip, kendini patlatacak örgüt elemanları ile binlerce sivil vatandaşa zarar verecek emirleri vermekte tereddüt etmezdi. 

Türkiye bu hain APO’yu yıllardır muhafaza etmekte ve kılına bile dokunamamaktadır? 

Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşlarını hiç tereddüt etmeden, bütün dünyanın gözünün önünde idam edebilenler varsa, bu hain APO örgütünü çökertmek için idam edilmesinde, hiçbir hukuki ve uluslararası engel olamaz.

Türkiye devleti, kahraman Mehmetçik’in her birisini şu anki durumundan daha çok güçlendirip, cesaretlendirecek, annelerin ve babaların yüreğine su serpmiş olacaktır. Çetelerin ve terör örgütlerinin de bütün moralleri ve umutları bitecektir. 

Bu dik duruş ve kararlılık, hem iç politikada, hem uluslararası politikada çok ciddi itibar ve saygınlık kazandıracaktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti hükümetinin, bunu yapacak irade ve kararlılığı göstereceğini umuyoruz.

Allah yar ve yardımcımız olsun.

YENİAKİT

Yorumlar1

  • kemal kuru 6 yıl önce Şikayet Et
    mücadeleni karrarlı duruşunu kutluyorum
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat