G.Saray Mancini'yi o lafına rağmen aldıysa yazıklar olsun!

  • GİRİŞ30.09.2013 08:46
  • GÜNCELLEME30.09.2013 08:46

Galatasaray Mancini ile anlaştı haberi saat 22:54'te geldi. Bu yazıyı da 23:20'de kaleme almaya başladım. Ola ki Galatasaray Mancini'yle anlaşmaktan vazgeçer, ola ki biraz sonra yazacaklarımı Galatasaray inkar ederse yapacak bir şey yok….

Önce başından başlayacağım. Terim'in görevine son verilme süreci sanki bir krizin, bir sürecin habercisi gibiydi. Terim'le yola devam edip edilmemesi kararı 48 saat içinde olacak denilirken aslında Terim'in bileti kesilmiş miydi? Aysal'ın Odeabank'la yapılan sponsorluk anlaşmasında verdiği 2 günlük süre sadece basını aldatma taktiği miydi? Bu sürenin ardından 6 saat sonra Terim'le yollar ayrıldı denildi. Gece basına konuşan yönetici Ergün Terim'in başkan Aysal'ın telefonlarına çıkmadığını açıkladı. Peki Terim neden Aysal'ın telefonlarına çıkmıyordu? Neden mesajlarına cevap vermiyordu? Belki de Terim kendisi için başlatılan 48 saatlik farkında değil miydi? Terim'in ağzından çıkacak laflara bakılan o kritik zamanda Florya'da idmanda olduğu görülen İmparator şu ana kadar neden sustu? Acaba Terim Mancini'yi biliyor muydu? Acaba Fatih Terim 48 saatlik sürenin başlandığı dakikalarda Galatasaraylı yöneticinin havalimanına Mancini'ye gittiğini duymuş muydu?  Acaba Fatih Terim İtalya'da görev yaptığı günlerde eş dost edinerek Mancini dedikodularını daha önce mi öğrendi?

Tüm bunlara Fatih Terim cevap verecek! Ama bugünlerde değil. Belki çok zaman sonra!  Biz gelelim Mancini'nin İstanbul'a ayak bastıktan sonraki sürecine.

Sabah saatlerinde saat 21:00'da İstanbul'a geleceğini öğrendiğimiz Mancini Boğaz'daki Aysal'ın mekanına getirildi. Yaklaşık 2-3 saatlik görüşmenin ardından Mancini ile 2+1 yıllığına 4,5 milyon karşılığında el sıkışıldını öğrendik. Bunun yanında öyle bir şey daha öğrendi mi ki yazıklar olsun demekten kendimi alamadım. Sayın Mancini'nin bir şartı varmış. O da şu an İtalya Milli takımını çalıştıran Prandelli'nin 2014'te bitecek sözleşmesi veya İtalyan Futbol Federasyonu'nun Prandelli'yi gönderme kararı almasından sonra Milli takım kendisine önerilirse Galatasaray'dan izin isteyeceği. Böyle bir şey olabilir mi? Sayın Mancini aslında şunu demek istiyor. İtalya Prandelli'den memnun değil. 5 aylık süreçte ne olacağı belli değil. İtalya beni isterse ben giderim. Galatasaray'da eyvallah diyor.

Terim'in Mancini'nin gelişinden haberinin olabileceğiyle birlikte Mancini'nin ‘İmza atarım ancak İtalya çağırırsa giderim' şartı akşam spor medyasının yeni gündeme taşıdığı ancak tartışmadığı konulardı.

Eğer bu iki iddia doğruysa Galatasaray'a yazıklar olsun…

Nusret Odabaş-Haber7

nusret.odabas@haber7.com
nusret.odabas@tumspor.com

Yorumlar2

  • kadir kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    en iyi hocayı aldık. eee, gider en iyi hocayı alırız, siz de dedikodusunu yaparsınız.
    Cevapla
  • Hükmü Yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    Elin Çapulcusu.... Bizimkilerin borusu ancak Anadolu çocuklarına öter, elin çapulcusunu ancak baş tacı ederler...Bu kadar ezikliğe pes doğrusu...Gerçekten G.S yönetimine yazıklar olsun...
    Cevapla Toplam 8 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat