Kutlarım, Burak Elmas’ı…

  • GİRİŞ04.02.2022 08:55
  • GÜNCELLEME07.02.2022 09:46

Tutturmuşlar “Vay efendim Gedson neden alınmadı” diyorlar sanki Sneijder, Drogba alınmamış… Kim ve “kaçıncı sınıf” bir futbolcu bu Gedson?.. 

Bunlar nasıl Galatasaraylı? Fatih Terim’in Galatasaray Futbol Takımı’nı düşürdüğü “neredeyse ‘düşme’ kuyusundan kurtarmak için” Galatasaray tarihinin belki de “en cesur kararlarından birini alan ve uygulayan” bir Başkan’ı “yok etmek için” ellerinden geleni artlarına koymuyorlar. Hem de “O” takımı da, kulübü de kurtarmak için elinden geleni yapmaya başladığı bir süreçte…
Üstelik sosyal medyada “mimli” trollerini, “gerçek” medyada “adamlarını” kullanarak, tam bir yıkım savaşına girişiyorlar…
Beş yıl sonunda, “her istediği transfer edildiği” ve “her dediğine ‘Evet’ denildiği” hâlde, takımın 12’nciliğe düşmesine kadar onlarca ve onlarca ve onlarca maç “sabır gösterilen” bir teknik adam ile “yollarını ayıran” bir Başkan’a karşı “bu yapılan” tek kelime ile “sadece O’na değil, Galatasaray’a da ihanettir!..”
“Yerle bir olmuş bir enkazı temizlemek için” başlatılan süreçte, “Başkanıyla, yönetimiyle, camiasıyla, taraftarı ile ‘birlik ve beraberlik içinde’ olmak” gerekirken, şu yapılanlara bakın!..
“Can derdine de düşmüşken” Galatasaray’ın “benzer sorunlarını çözmek için uğraşan” rahmetli Mustafa Cengiz’e de “aynı nankörlük” yapılmamış mıydı?.. 
İşte “aynı nankörlükle karşılaşan” eski başkan Adnan Polat, nihayetinde isyan etti ve “Birlik beraberlik zamanıdır, ne yapıyorsunuz” dedi.
Utanmıyorlar; “Vay efendim Gedson neden alınmadı” diye kampanya yapmaya kadar düşüyorlar, seviyeyi; “sanki ‘Sneijder, Drogba’ alınmamış… Kim ve “kaçıncı sınıf” bir futbolcu Gedson?.. Melo’nun yarısı eder mi, ya da Erick Pulgar’ın?..
Terim’e, “Süper Lig’de de, Türkiye Kupaları’nda da, Avrupa Kupaları’nda da, ‘onca milyon avrolar savrulmasına ve onca futbolcu transfer edilmesine rağmen’ 30 aydan fazla süren başarısızlıklara tahammül edenler”, yeni gelen Hoca’ya “Beş maç sabır göstermeyerek” sosyal medyada ve spor medyasında savaş açanlar için bilmem ki, “ne dememiz gerek?..
“Terim medyası, Galatasaray’a karşı” nitelemesini yapmak istemem ama “bu yönde yazılanlar, konuşulanlar varken”, neden “İmparator” çıkıp da “Benimle ilgileri yok. Gerçekten Galatasaraylı olanlar böyle bir süreçte, böylesine bir kampanya yapmaz. Bugünler birlik ve beraberlik zamanıdır” diyemiyor?..
Gerçek ortada: Sevgili Oğuz Dizer, Fanatik’te “yapılan nankörlüğü” anlatırken, Burak Elmas için “Cesur Yürek” dedi; evet “tam yerinde” bir niteleme; “CESUR YÜREK!..”
Çarşamba günü TV başında Cesur Yürek’i dinledim; “hem Galatasaray içinden, hem Galatasaray dışından ‘yapılan / yapılmak istenen’ ve ‘mimli menajerlerin de sıraya girdiği tacizlere, sosyal medya trollerine, trollerin medyada da ‘nasıl arka bulduklarına” kadar” her şeyi anlattı.

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat