Durdurulamaz

  • GİRİŞ05.02.2020 09:50
  • GÜNCELLEME06.02.2020 09:49

Ligde kazanan kadroda değişikliğe giden Hüseyin Çimşir kupada tur için avantajlı skoru cebine koymasını bildi. Geçmişte yaşanmış; hatta ve hatta daha bir tur evvel direkten dönmüşlük söz konusuyken bu gövdeli galibiyet önemliydi. Kupa sürprizlerine alışık ülke futbolu artık risk kaldıramayacak derecede ciddiyet istiyor. Ve tüm takımlar, teknik adamlar, taraftarlar da durumun pekala farkındalar. Tribün desteği bunun en büyük kanıtı gibiydi.

 

 

Guilherme’nin takıma adaptasyonuna, Ndiaye’nin aynı şekilde arkadaşlarına alışması açısından da önemli bir fırsat maçıydı. Guilherme, ne kadar önemli bir transfer olduğunu daha iki maça çıkıp gösterdi. Ve tabii Sörloth, nazarlık performans...

Kenetlenme söz konusu

 

 

Trabzonspor geniş ve rotasyona uygun oyuncu portföyü ile; sakatı Abdülkadir Ömür’ün de Mart gibi döneceği düşünüldüğünde büyük yarışların iki kulvarda da iddialısı olacağını dün akşam da gösterdi. Erzurum takımının kendi liginde iddialı olduğu; kupada elediği Beşiktaş takımı karşısında da yaptıkları düşünüldüğünde, turun daha ilk maçta Erzurum’a bırakılmaması gerekiyordu Trabzonspor için. Öyle de oldu. Trabzonspor as ya da yedekleriyle bir ritim yakaladı. Kazanma ve kenetlenme söz konusu! Bu çok önemli.

FANATİK

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat