Avni Aker ruhuyla Devler Ligi zamanı!

  • GİRİŞ24.08.2022 09:14
  • GÜNCELLEME25.08.2022 09:24

Bu akşam sahada olacak tüm oyuncular kadar tribünlerde yerini alacak taraftarlar da bu ciddiyeti yüksek karşılaşmanın sorumluğunu bölüşecekler. Maç boyunca takımlarının en büyük ateşleyici gücü olacaklar. Avni Aker ruhunu yine yeniden rakiplerine hissettirecekler. Takımları Kopenhag’a da tıpkı Liverpool, İnter, Barcelona gibi devlerin devrildikleri o günlerin bir benzerini daha yaşatabilsin diye Trabzonspor taraftarına büyük görevler düşecek.

Eksikler bahane değil

Trabzonspor’un eksikleri herkesin malumu... İşte tam da Trabzonspor’un “fazlası” bu kez yine onlar olacaklar. Eksikler üzerinden okunabilecek bu ciddi karşılaşmanın eksik kapatanları 90 dakika ya da uzatma bölümlerinde; o da olmadı penaltılarda farklarını hissettirecekler. Rollerini eksiksiz yaptıkları bir çok maç gibi yine aynı azimle orada olacaklar. Kanatlar onlar, bekler onlar, forvetler onlar, stoperler onlar, Uğurcan onlar olacaklar bazı dakikalarda. Bu kez atanı ile tutanına, “baskı altında tutanı” olarak eklenecekler. Hücumdayken de savunmadayken de. Trabzonspor taraftarları bu gecenin asıl kahramanı olmak zorundalar. En sevdiklerini, en görmek istedikleri yere elleriyle uğurlayabilirler.

Kendi ligine dönüyor...

Artık sözün bittiği gündeyiz... Trabzonspor takımı ve Trabzon kenti yıllar sonra gelen muhteşem şampiyonluğu bu kez kendi ligine; yani “Şampiyonlar Ligi’ne” taşımanın gayretinde olacak. O yokmuş, bu varmış, şunlar eksik, bunlar formsuzmuş mazeretlerinin artık zaman kaybı olacağı gündeyiz. Trabzonspor, ülkesini Şampiyonlar Ligi’nde temsil edebilmek için büyük bir mücadelenin içinde olacak bu akşam... Uğurcan’a çok iş düşecek, Cornelius’a ondan da çok... Hepsi bir Siopis dinamizminde 11 oyuncu olabilmek Şampiyonlar Ligine kalabilmenin tek anahtarı. Bekleyen rakip, kontrollü bir Trabzonspor izleyeceğiz. Ya tam tersi, bunların önemi yok. İlk golü tribünler attıracak. Diğerleri zaten peşinden gelecek.

FANATİK GAZATESİ

Yorumlar1

  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bırak hikayeyi yaa. Tribünler gol attıracakmış. Hep bi yaranma çabası ....
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat