Bu film de mutlu olmak çok zor diyenler için

  • GİRİŞ22.06.2011 12:10
  • GÜNCELLEME22.06.2011 12:10

Bugün izlenmeye değer bulduğum bir filmle daha karşınızdayım. Değerli dostum Hasan Tolga Pulat’ın “Umut” üçlemesinin ikinci filmi “Yıldızlar sönerkenkısa filmini sizlerle paylaşmak istedim.

‘Yıldızlar Sönerken’ biraz gülümseten, biraz da hüzünlendiren anlatımıyla sevdiğim kısa filmler arasında yer alıyor. Bu kısa film Hasan Tolga Pulat’ın “her şeye rağmen mutlu olabilmek ve gülümsemek” mesajını verdiği filmlerinden sadece birisi.

Kısıtlı imkânlara rağmen güzel işler çıkartan Pulat ve ekibine tekrar ellerine sağlık diyorum

Hasan Tolga Pulat şu sıralar ‘Güzel Günler Göreceğiz’ isimli uzun metraj filmiyle uğraşıyor. Başrollerde Uğur Polat, Feride Çelik, Nesrin Cevadzade, Buğra Gülsoy ve Barış Atay yer alıyor. Hasan Tolga Pulat’a bu koşturmalı döneminde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Filmsiz kalmayın

Ömer Sami Sevimli - Haber 7
ömer.sevimli@ulketv.com.tr

Yorumlar1

  • yurtdaş 12 yıl önce Şikayet Et
    dün. Dün böyleydi,bugün böyle şeyleri çok az görürsünüz.Çünkü AK hükümet çocuklarımızın okul ihtiyaçlarından tutunda harçlığına kadar veriyor.Dahası var dün özürlüleri ahırlarda zincirlerle bağlarken,bugün aileleri tarafından el bebek gül bebek bakılıyor,çünkü AK hükümet onada çözüm buldu.Çok işimiz var,yola devam.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat