Akrep burcu kadınıyım, sevgilim Oğlak

  • GİRİŞ25.02.2012 09:21
  • GÜNCELLEME25.02.2012 09:21

Orhan Bey Merhaba,

Yorumlarınızı beğenerek okuyorum.

Ben Akrep burcu kadınıyım, sevgilim ise Oğlak. Sizce anlaşır mıyız? Evlenmeyi düşünüyoruz. Bu doğru bir evlilik olur mu?

Akrep

Sevgili Akrep;

Akrep; lider, hükmedici, emretmeyi seven, ben merkezci, hırslı ve tuttuğunu o an koparan bir mizaca sahip bir burçtur. Unsuru su.

Oğlak; sakin, derin derin düşünmeyi seven, hiçbir konuda acelesi olmayan, duygularını belli etmeyi gereksiz gören, pasif ve gizli inadıyla tepki verebilen bir burçtur. Unsuru toprak.

Evliliğinizde lokomatif olmayı göze alıyorsanız yürür, yok hareket ve paylaşım istiyorsanız biraz canınız sıkılabilir.

Sevgilerimle.

Orhan Çınar'la Paylaşım - Haber7
orhancinar01@gmail.com

Yorumlar3

  • Ahmet Gül 12 yıl önce Şikayet Et
    Akrepler zehirlidir oğlakları sokar!. Akrepleri gördügünüz yerde başını ezeceksin.!
    Cevapla
  • Sabit Kal 12 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlara fali dayatmak ve onlari. bu sacma ve uyduruk bilime tesvik etmek ne kadar müslümanca bir davranis, onu size birakiyorum. Hic bir ayette, hadiste ve hatta bilimsel veriye dayanmayan bu tahminler, belkide bir cok insanin mutlulugunada mani oluyor. Islam'da evliligin kurallari fala göre degil, ayet ve hadislere göredir. Bu köseyi, yazarini ve yapilan tavsiyeleri protesto ediyorum. Allah'tan korkun ve müslümanlarin arasina bu fitne ve bidati ve hatta gizli sirki kosmayin. Allah, ayni ayda yarattigi kullarini asla ayni ahlak, marifet ve kabiliyetle yaratmamistir. Bu yüzden, ön yargilarla dolu ve önyargilari cagristiran, deprestiren ve insanlarin önünü tikayan bu sacmaliga en azindan bu sitede son verilsin. Bende bu falcigin ve burcculugun kurbanlarindan biriyim.
    Cevapla Toplam 8 beğeni
  • ismail gedik 12 yıl önce Şikayet Et
    Fala burca göre evlilik ?. Bari siz yapmayin orhan hocam !? Bide sevgilisiymis, sevgilisi olacagina kocasi olsa n'olur olmasa n'olur ?
    Cevapla Toplam 17 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat