Eşimden ayrı yaşamak istemiyorum

  • GİRİŞ27.02.2012 09:36
  • GÜNCELLEME27.02.2012 09:36

Orhan Bey;

Bir öğretmen olarak eş özrü beklerken bakanlığın "ne olmuş kardeşim 1-2 yıl eşinden çocuğundan ayrı ol" demesi çok abes. Lütfen bu konuyu bir yazarsanız sevinirim. Eşimden çocuğumdan ayrı yaşamak istemiyorum ve bakanlık bunu başımıza tokmak yapıp ben yaptım oldu diyor.

Zeynel

Sevgili Zeynel;

Genelde okuyucu yazılarını ben kısaltırım ama bu sefer sen kısaltmışsın. Mailinde haklı olduğun yönler var. Eşlerin birbirinden ayrı olmaları tabii ki hoş bir durum değil. Yasal platformda yapılması gerekenleri sonuna kadar yapmak hakkınız.

Yalnız ülke gerçeklerini ve yasaları da unutmamak lazım. Ben her zaman olduğu gibi sesiniz olmaya devam edeceğim. Yine de siz detaylı yazın ben kısaltayım. Sorunlarınızı tam ve detaylı anlatabilirseniz, çözüm daha net olur.

Sevgilerimle.

Orhan Çınar'la Paylaşım-Haber7
orhancinar01@gmail.com

 

 

Yorumlar11

  • la tahzen 12 yıl önce Şikayet Et
    Kadınlar Çalışmak Zorunda DEĞİLDİR.... (Yorumum Zeynel Arkadaşa değil Genele) Üçbeş kuruş dünyalık, biraz rahat yaşam için kadınların namahrem erkeklerle içiçe, Başını açarak çalışmalarını YADIRGIYORUM... Hele bir de Eşimle beraber yaşamak çocuğumdan ayrı kalmak diye yakınmıyorlar mı? Mecbur değilsin kardeşim o zaman çalışma istifa et. Eşinin maaşıyla geçinebilirsin. Sen çalışıyorsun diye zaten 1 erkek işsiz kalıyor.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • turgut1 12 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Hakan AK. Eş durumunu mazeret alarak yapılan, eş durumu atamalarında kadın erkek farketmez eşler kıdemli olana yönelik olarak kıdemsizin mazereti olarak talep görür..(şartları aynı)erkek eş bir yıldan beri görevde kadın eş ise iki yıldan beri görevde ise kıdemli olan kadındır haliyle erkek eş,eş durumu mazeretinden dilekçesini verir ve hukuk işler..tersi mazeret değildir..ancak normal tayin isteme sürecine hak sahibidir.
    Cevapla
  • tankoy oytun 12 yıl önce Şikayet Et
    ben de diyorum ki... asla beraber olmayacağım.. bu işin yürümeyeceği kesin. madden oöndeydi ama beni maneviolarak yıllarca sömürdü.(ismim saklı diye,örnek olarak kendimi yazıyorum). her maddi teşebbüsümde arkamdan vurdu.üç kuruş birikse ona yer buldu. kritik bir andı. kararımı verdim.şartlarıkoştum. o ihlal etti.şartı bozdu ve boşanmış oldu. dinen boşuz. boşanacağım. ne diye bekleyecekmişim 2 yılı. 3 çocuk var doğru. yazık değilmi. 3 çocuk varken boşuyorsa o ne k...e kadınmış demek lazım aslında.ben insanımvatanıma milletime paygamberime faydalı olmak istiyorum. o ne yapıyor. telefonlagelen işi bile geri çevirmiş.yurt dışı uzak diye. o yurt dışı ona ilaçtı ama hiç bir ilacı kabul etmeyen hastaya azrail doktor olur.
    Cevapla
  • orhan1980 12 yıl önce Şikayet Et
    sağolasın. sayın yazar çok teşekkür ediyorum..Benim eşim çalışmıyor.ama çalışan eşe sahip öğretmenlri birbirinden ayırmak hangi vicdanın kabul edebileceği bir iştir Allah aşkına.Bazıları hemen toplanmış öğretmen kin ve nefretlerini dökmeye başlamışlar.Allah'tan dileğim sizin çocuğunuzda öğretmen olsun.Belki anlarsınız o zaman o kardeşlerimizin ne çektiğini.Bir toplum öğretmenine hürmet etmiyorsa öğretmenini kurda kuşa yem ediyorsa o toplumun ayağa kalkması mümkün mü?Bakanımız sağolsun söylemleri ile bizi perişan etti.Bunu yapsın ama daha sandık var,o olmaz ise mahkeme-i kübra var..Hesap bir gün mutlaka görülür.Bu ah da yerde kalmaz bu biline...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • ALİ TÜRK 12 yıl önce Şikayet Et
    Zeynel Bin Kere Haklı..Teşekürler. Kim suçlu kardeşim, hakkını arayan mı?Zeynel mi?Yazık öğretmene , eğitime önem vermeyen millet haline geldik.Herkesin elinde bir kırbaç vurmaya hazır bekliyorlar.Bir Allahın kulu çıkıp be adam bu yerden yere vurduğuna çocuğunu EMANET EDİYORSUN,sonrada elindeki kırbaçla kırbaçlıyorsun.öğretmeni bir kerede olsa eleştirmeden önyargısız dinleyin,doğruyu söyleyemiyorsanız SUSUN SUSUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat